Recenze Favea Superželezo 30 tbl.

Recenze Favea Superželezo 30 tbl.

Superželezo je přípravek s vysokou biologickou dostupností železa, které je dosaženo mikronizací elementárního železa. Nezpůsobuje trávicí obtíže. Superželezo pomáhá především ženám a dívkám doplnit železo v krvi při menstruaci. Je také vhodné pro dárce krve a plazmy, těhotným ženám.

BetkaHudecova25. června 2025

Jeden z mála preparátů, které mi nezpůsobují střevní potíže

hstaviarova10. prosince 2024

nezpůsobuje zažívací potíže jako obdobné přípravky se železem

Registrovaný uživatel24. března 2024

snadno polykatelné účinné (kontrolováno laboratorními testy)

Registrovaný uživatel12. června 2023

Byl mi doporučen, jelikož chodím dávat krev a železo je potřeba u běžného příprvku na doplnění železa jsem měla vždy střeví problémy s tímto produktem je nemám

za mě ano

Registrovaný uživatel11. srpna 2022

zvýšený obsah železa + kyselina listová - po každodenním užívání po dobu půl roku mi pomohlo zvýšit hladinu železa na normální úroveň (dříve jsem byla těsně nad úrovní chudokrevnosti)

cena výborný výsledek

Registrovaný uživatel9. srpna 2022

začala jsem s užíváním,zatím nevím,případný účinek se projeví až podelší době užívání

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

výborná chuť, dobře se rozpouští

Registrovaný uživatel7. června 2020

Nedráždí žaludek.

Registrovaný uživatel20. dubna 2019

Toto železo je velice dobře stravitelná, nemá žádné vedlejší ůčinky. Beru ho již dlouho a jsem s ním velice spokojená. Vyzkoušela jsem i jiné preparáty se železem a po vžech jsem měla nějaké problémy. Nejvíce žaludeční prblémy.

Velice doporučuji.