Dle doporučení lékaře - lepší než tamtum verde atd... vyléčí začínající škrábání v krku

Nepozorovala jsem nějakou zdravotní reakci na tento výrobek. Už ho nechci.
Opravdu funguje a pomáhá, máme vyzkoušeno.
6 měsíců do expirace bez upozornění obchodu.
ideální při jakýchkoliv problémech v krku, na sliznicích - krátkodobě i dlouhodobě
perfektní produkt
Pomáhá mi při bolesti v krku.
Nepatří mezi doplňky, které pouze potlačují příznaky. Když se ozve bolest v krku, tak nám pomáhá ráno po snídani a večer po večeři vycucat jednu tabletku.
Nejsou mi známy.
Je to pomocník při bolestech v krku.
Pomáhá na prevenci.
Pořád beru.
osvědčený, dobře pomáhá při bolení v krku i začínající rýmě.
Preventan Quattro mi byl doporučen paní doktorkou, užívám ho již několik let a jsem s ním moc spokojená. Dříve jsem byla každou chvíli nachlazená a teď i chřipky se mi vyhýbají. Podporuje imunitu, snižuje únavu a vyčerpání. Přes zimu si beru 1 tabletu denně. V období chřipek pak 2 tablety denně. Přes léto Preventan neberu.
Produkt Preventan Quattro určitě doporučuji, v zimních měsících bych ještě doporučila přidat ProbioLact.
pouzití ma ucinky pozitivní
S Preventanem Quattro mám výbornou zkušenost, vyhovuje mi složení, chuť i účinek.
Preventan užíváme celá rodina.
Prvně jsem vyzkoušela na bolest v krku při angíně. Rychle mi pomohl od hrozného pálení. Má příjemnou eukalyptomátovou příchuť. Určitě doporučuji