Hra pro PlayStation 5 Recenze Far Cry 6 PS5

Recenze Far Cry 6 PS5

Připravte se svrhnout dalšího zlotřilého diktátora ve hře Far Cry 6, která vás přivede do adrenalinem pulsujícího chaotického světa ostrovního státu uprostřed Karibiku. Vydejte se do napínavého boje proti krutému režimu Antona Castilla v bujných džunglích i hustě obydlených městech jako Dani Rojas – místní obyvatel, jenž se ocitl uprostřed všeho toho chaosu. Využijte arzenálu jedinečných a…

Czechgamer.com
Hodnocení: 80 %Odborná recenze
Czechgamer.com

È questo il fiore del partigiano Morto per la libertà

Více na Czechgamer.com
Registrovaný uživatel8. května 2023

Za prodávající cenu Farcry 6 na ps5 super myslím že parádní :) za mě farcry 6 je levná perfektní hra s dobrým akčním a dobrodružným i dlouhým příběhem. %%%

Registrovaný uživatel4. dubna 2022

Bezva hra, doporucuji

Registrovaný uživatel18. ledna 2022

Bez češtiny

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Zakoupeno ve slevě, tedy za "rozumný" peníz dost hodin zábavy.

Je to recyklát a stejná hra v jiných kulisách (jako předešlé díly), což ale pro někoho nemusí být mínus. Pro někoho absence českých titulků. Poměrně repetitivní obsah. Že by to byl next gen, to teda úplně ne.

Pořídil jsem v lednu v rámci slev s tím, že po dohrání prodám, tedy ve výsledku mě hra vyjde na pár stovek. Časovou výplň, než vyjdou herní pecky v únoru, to splňuje.

Registrovaný uživatel15. prosince 2021

Velke hriste na hrani

Uz nekolikaty dil temer stale to stejne

Nic moc noveho to neprinasi,presto je to stale zabava.Prijemne odreagovani

Registrovaný uživatel18. listopadu 2021

Docela sranda při plnění příběhových úkolů, kterých je tu fakt hodně Hodně zbraní, včetně unikátních Jízda na koni Létání wing suitem Bojový kohout jako pomocník Nové prvky jako třeba Operace banditů

Zaporák se moc neprojevuje Nepřátelé se nekonečně spawnují na místě střetnutí takže nakonec musíte prostě utéct Občas nevíte kdo do vás střílí a odkud Mapa je až moc velká Mimo příběhové úkoly (základny, air support, check pointy) jsou nezajímavé

Pro fanoušky série 7-8/10 Pro ostatní max 7/10 Doufám že příště bude mapa menší a hra se víc změní Příběh a zaporák v FC5 byl podle mě lepší Každopádně dobrá relaxační střílečka

Registrovaný uživatel14. listopadu 2021

Nejhorší díl..

Registrovaný uživatel30. října 2021

Ve hře je hodně akce, což mně vyhovuje a příběh je fajn.

Grafika by mohla být lepší.

Far Cry 6 7/10