Dobré načítání

CD bez vady a škrábanců
Krásný obal hry
Spokojenost vynikající hra
Proste pecka hra
Nema to chybu mohu jen doporucit :-)
Super Hra
Dobrá hra
Dobrá hratelnost, úžasné prostředí, za mě vynikající playlist. unikátní zbraně a vozidla. Rozhodně stojí za zmínku i dost napínavý příběh.
Chápu, že po vzoru západu jsou nejspíš hry nucené k tomu, aby se tvářili jako "WOKE", ale prosím, nic se nemá přehánět. Cítím se špatně, že musím z 80% neustále vraždit ženy, protože ty převážně tvoří celou armádu Castilovi armády. Největší bullshit, co sem kdy viděl.
Napínavá a zajímavá hra se zajímavými prvky. Ovšem, upřednostňovat jedno pohlaví mi přijde naprosto nemístné. Většinu hry strávíte zabíjením žen, toť EQUALITY.
Nádherná grafika, příběh, rozsáhlost hry
Jó, dobrá hra. Občas se mi zdá těžká ale aspoň to nebude tak brzy dohany.
Zatím nemůžu hodnotit, je to vánoční dárek. Věřím, že se bude určitě líbit.
Po několikaleté to samé ,ale pořád ta pravá zábava
Grafika, rozmanitost.
Absence češtiny, horší hratelnost, předchozí díly byly výrazně lepší.
Žádný zázrak to není. Ubisoft jde s kvalitou dolů.
Zatím ji hraju jsem na začátku.
Zklamalo mě nejvíce to ovládání u předchozích farcry bylo super teď mě hodně štve dvakrát u všeho mačkat když chci něco otevřít ale jinak to ujde .
Perfektní grafika a hratelnost jsem se hry nadšený
Děkuji za první nákup. Poprvé jsem nakupovala u Vás a poprvé zboží, které má teprve vyjít na trh. Skvělá zkušenost a nebudu se bát zase objednat a udělat radost svým nejbližším.
Ještě nevyšel