Recenze EXPRES MENU Italská tomatová polévka
Italská tomatová polévka EXPRES MENU je podle většiny recenzí chutná a kvalitní, srovnatelná s domácí přípravou. Zákazníci oceňují její vyváženou chuť a složení bez chemie. Někteří však zmiňují, že po konzumaci měli hlad, což naznačuje, že polévka nemusí být pro všechny dostatečně sytá.
Výborná chuť
Vynikající vyvážená chuť
Hustá a voňavá konzistence
Složení bez chemie
Chutná jako domácí
Měli jsme pořád hlad
Nikdy si to již nekoupím
Nic dobrého
Chutná polévka, ale mě se úplně do chuti netrefila. Což není chyba polévky, ale preference chutí :-)
nic dobreho
Skvělá chuť
Objednané zboží mi ani po 14 ti dnech nedorazilo a z Expresmenu se ani neobtěžovali s komunikací. Nakonec jsem je musel kontaktovat sám a po tel. rozhovoru raději objednávku zrušil. Tím jsem s Expresmenu nadobro skončil. Na trhu jsou lepší a kvalitnější firmy.
Velmi dobrá!
Jako domácí
Hustá, voňavá, výborná chuť. Složení bez chemie. Žádná pachuť, k nerozeznání od poctivé domácí verze.
Koupím na 100% znovu. Super, vhodná klidně i k nedělnímu obědu.
výborná polívka
Výborná chuť!
není co psát prostě luxusní
Určitě objednám znovu
chut
Výborně vychucená. Podle dětí lepší než od maminky
nikdy si to již nekoupím
Táto polévka nemá chybu.
Dalo se to jíst.
Měli jsme pořád hlad.
Za tu cenu? Ne! Sorry.
Skvělá vyvážená chuť.
Dobrá tak jak je. Není třeba "dochucovat". Oproti jiným produktům jsou to opravdu 2 porce. Šikovné jak na cesty, tak na rychlou večeři, když se nechce vařit :-) . Výborný poměr cena / kvalita.
Nakupujeme zde několik let a vybrali jsme všechny oblíbené produkty, které nám chutnají
jako vždy 1*****