Maso bylo libové a měkké. Obsah odpovídal dvěma porcím.

EXPRES MENU Hovězí guláš je podle recenzí chutné a kvalitně zpracované jídlo s měkkým a libovým masem, které vyhovuje jako rychlá volba na cesty nebo dovolenou. Většina zákazníků oceňuje vyváženou chuť a dostatečnou porci, i když se objevují ojedinělé výtky k řídké konzistenci nebo gumovým kouskům masa.
Maso bylo libové a měkké. Obsah odpovídal dvěma porcím.
Opravdu bezlepkový na chutný
lahodné
Výborné, libové maso
Rychle uvařeno
A všem chutná
Měli jsme kuře po zahradnicku a to bylo výborné.
Masa málo, na to že to byly dvě porce.Připadala nám chuť jako kdybychom si koupili obyčejnou konzervu v obchodě.Jako kdyby nám něco padalo na jazyk,.řidší konzistence.
Rychlá příprava, velmi chutné.
Dobra chuťovka
Řídký
Jednoduchá příprava, dlouhá trvanlivost
Průměrná chuť, řídká konzistence
Nemám co vytknout, byl velmi chutný. Ideální volba na cesty
Výborná chuť, měkké maso, snadná příprava.
dobrý pokrm
dostatek masa
Guláš je moc dobrý a hlavně hned hotový. Porce pro dva je dostatečná a je tam dost omáčky, to máme rádi.
Klasika, kterou koupíme znovu.
Dobrá chuť, měkké maso.
chuťově dobré jídlo na cesty
Chut
Chuťově moc dobré jídlo, snadná a blesková příprava, stačí jakákoliv příloha, guláš ohřát a oběd nebo večeře jsou hotové. Maso měkoučké se úplně rozpadá. Kdybych vařila já, zhotovila bych guláš hustší, ale já ho nevařila, beru jej jak je, na chuti to nic neubírá :-)
Výborné jídlo, za pár minut hotové. Plnohodnotné dvě porce.
Chutná moc
Výborná tradiční chuť