Těžko říct.
Užívám měsíc a na mě to nijak nefunguje.
Nechci to nijak shazovat, možná to nefunguje jen na mě, ale po měsíci užívání to nepřineslo naprosto žádný efekt.
Proibs je prostředek na léčbu příznaků IBS (syndrom dráždivého tračníku), jako jsou žaludeční křeče, nadýmání a změny stolice (průjem a/nebo zácpa). IBS je běžná funkční porucha střev charakterizována bolestmi břicha, nadýmáním a změnami stolice.
Porovnat cenyPouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Těžko říct.
Užívám měsíc a na mě to nijak nefunguje.
Užívání ve formě prášku je pro mě ideální, navíc má dobrou chuť. Za krátkou dobu byl viditelný účinek.
Celkem vysoká cena.
Vyzkoušela jsem spousty léků, přípravků a rad pro zlepšení potíží, ale až po vyzkoušení PROIBS mohu říct, že se můj stav zlepšil. Zatím užívám druhé balení a velká spokojenost.
Produkt jsem si vybrala kvůli dlouhodobějšímu zdravotnímu problému. Jsem v průběhu užívání,ale zatím řešený problém nenastal.
Zatím nemohu o nedostatku mluvit,užívám krátkodobě.
Zatím jsem spokojená,doufám,že se problémy později neobnoví.
Obrovská ústretovosť k vybaveniu reklamácie k mojej objednávke
mám dráždivý tračník a výrobek mi pomáhá. Užívám ho druhý měsíc. Zatím jsem spokojena
cena je poněkud vyšší
budu ještě užívat další měsíc a uvidím výsledek, jestli mi to alespoň trochu pomůže zlepšít mou nemoc.
pomáhá, kupuji opakovaně
doporučuji
Piju když mě zlobí tračník a musím říct , že opravdu cítím úlevu. Když vím, že moje stravování dostane trochu zabrat piju jako prevenci.
Mohu doporučit. Pomohl mi na zažívací problémy.
Na mne nezafungoval
Asi to není tím produktem, ale moje tělo na něj nereaguje. Můj problém trvá.
mám skoro 30 let dráždivý tračník a to je poprvé co existuje něco na tuto chorobu, už jsem koupila 3. balení, není to na trvalé zlepšení ale aspoň něco
Bezva
spolahlivost pri vybavení
dopravná firma by mohla oznámit telefonicky doručenie 1 deň vopred
celková spokojnosť
mám dlhodobé problémz, náhpdou som naň natrafila
pomáhá
doporučuji
Nemám absolutně žádné potíže. Nyní používám ob den a cítím se dobře.
Ok
Nic
Spolehlivě funguje podle předpokladů
Nic
Funkční léčivo...
žzklidnuje-zlepšuje travicí procesy
je to drahý výrobek
drahé ale pomáhající
hned na poprvé zafungovalo a zatím každý den ráno na lačno a účinek se dostavuje :)
vyšší cena
spokojensot