Asi to funguje, klíšťat ubylo
Vena

Obojek Foresto je převážně hodnocen jako účinný a spolehlivý proti klíšťatům a blechám, s dlouhou dobou ochrany. U některých zvířat se však objevují ojedinělé případy přisátí klíšťat a drobné technické nedostatky. Vyšší cena je častým tématem, ale mnozí ji považují za odpovídající kvalitě a trvanlivosti.
Asi to funguje, klíšťat ubylo
Vena
konečně účinný obojek
Dražší
Účinný obojek. Za tu cenu splňuje co má. Jen ho kocour za 14 dní ztratil...:)
Psi jsou spokojeni, už je žádné klíšťata nenapadají a blešky taky nedostanou šanci
Velice dobrý obchod
Doporučují
kvalita za rozumnou cenu
ůčinnost
Osvědčený produkt
Naše fenka nosí tento obojek již několik let. Počet klíšťat - předloni 1, vloni 0, letos zatím také 0, takže spokojenost.
Koupili jsme obojek ve zverimexu nasazen správně ověření u veterináře a neustále vytahujeme klíšťata asi nějaký špatný kus
Několik let používá moje fenka a klíšťata buď nechytí, nebo po zakousnutí chcí...
- hezky zabalené
- nepovedlo se přesvědčit klíšťata, aby na psa již nelezly
- po několika týdnech šel obojek do odpadkového koše
- veterinář nám prodal bravecto, zatím OK
- pro našeho psa nevhodné
- nefunkční
Ačkoliv byl správně utažený, tak, jak má být, vůbec nefunguje, nacházeli jsme klíšťata lezoucí i zakouslá. Možná by byl dobrý pro městského psa, který chodí kolem trávy jen občas. Bohužel vyhozené peníze.
Super účinné od samého začátku od té doby nemá pejsek ani jedno klíště jsem nadšený
Kupujeme pravidelně a jsme spokojeni.
Funkční ochrana našich čtyřnohých členů domacnosti
určitě dost pomáhá, loni skoro půl roku bez klíštěte
letos pejsek nosí obojek už týden , a přesto se občas nějaké klíště chytne
Pisobi dlouhodobe nase fenka miluje vodu a presto ze je velmi casto ve vode ucinek pusobi v pohode.
Zadny za ty penize super
nekolik klistat denne
máme po celé léto klid od klíšťat a blech
vysoká cena
Několikaleté zkušenosti
Funguje skvěle na krátkosrstém molossovi
Funguje i o něco déle, než je uváděno výrobcem
Funkční