Antiparazitikum pro psa Recenze Elanco Foresto

Recenze Elanco Foresto

Obojek Foresto pro kočky a malé psy odpuzuje a hubí parazity až po dobu 8 měsíců. Kromě klíšťat hubí i blechy a jejich vývojová stádia (larvy). Chraňte svého mazlíčka po celou sezónu! Klíčové vlastnosti - dlouhodobá ochrana zvířete - nezapáchá - voděodolný - pravidelně uvolňuje nízké dávky účinné látky Obojek Foresto proti blechám a klíšťatům Patentovaná technologie řízeného uvolňování…

7 307 recenzí

ester.ka17621. listopadu 2025

Kvalita

dag.korin.nova20. listopadu 2025

Kupuji již 10let a jsem velmi spokojená

StanaVrnakova13. listopadu 2025

Je účiny

Registrovaný uživatel11. listopadu 2025

Spokojenost již z dřívějška .Opakovaný nákup.

Eliseba10. listopadu 2025

Dala jsem ho všem svým kočičkám a jsou bez blech.

radomirpolansky6. listopadu 2025

Funkčnost

jarolimovahana1228. října 2025

Funguje dobře a rychle.

elena.o.dudova26. října 2025

Dlouhodobě funkční

blankabuchtova8817. října 2025

Klíšťata okamžitě,u blech si nejsem jistá, že jsou death,i přesto je to na trhu jediný fungující prostředek na parazity . Díky za něho.

snajpik22. září 2025

evidentně funkční

není levný

Na CZ trhu chybí ekonomický multipack jako jinde v EU : 2 obojky ve vyšší plechovce než má single obojek, každý z obojků zvlášť zavařený v ochranném obalu, aby neztratil svoji ochrannou funkci a to za cenu 150 - 160% ceny single obojku, to je možné řešení.

emil22. září 2025

Kupuji pro psa pouze obojek Foresto, lepší jsem na trhu nenašel. Podle zkušeností obojek funguje cca o 2 měsíce déle než je deklarováno.

Doporučuji pouze obojek Foresto.

vera.cerna2717. září 2025

Obojek Foresto je nejkvalitnejsi a nejucinnejsi obojek proti klistatum a blecham.Je vodeodolny a pejsek nema zadna klistata.

erikapatrmanova7. srpna 2025

Funguje tak na 95 procent

Chemie

sapajda5922. června 2025

Všichni z okolí již byli na svých pejscích s tímto obojkem spokojeni, jen já jsem stále věřila pipetám,které hlavně umastili kožich,ale na klíšťata fungovala čím dál méně,Letos ani drahé pipety před klíšťaty neochránily,za to obojky jsou účinné již od druhého dne.Lezoucí klíštata po vycházce posbírám a zakouslé není žádné.

Žádné zápory,cena obojků není vyšší než cena pipet za celé léto. Psi s námi spí v posteli a z obojku necítíme nic.

Doporučuji a jen lituji,že jsem je nekoupila dřív,ale to člověk něčemu věří a ze změny má zbytečné obavy

hana.bomerova15. června 2025

opakovaně kupuju už několik let a má vždycky 100 % účinnost

žádné, krom vysoké ceny

Tereza6. června 2025

na jaře nasadíte, na podzim sundáte

ta šedá barva není zrovna sexy, ale hlavně, že to funguje : )

pátý rok bez blech a bez klíšťat

turcinovam3. června 2025

Neodporúčam – vážne zdravotné komplikácie u mačiek Objednala som 6 ks a po nasadení obojkov Foresto došlo u všetkých mojich mačiek k vypadávaniu srsti a podráždeniu pokožky v mieste kontaktu. Jeden kocúr si podráždené miesto rozškrabal až do krvi, čo si vyžiadalo veterinárne ošetrenie a liečbu. Tento typ obojku používam roky bez problémov, preto mám podozrenie na nekvalitné a neoriginálne výrobky. Obojky som musela všetkým mačkám okamžite odstrániť.

Daniela Turanská29. května 2025

Nepáchne

Nefunguje

Omlouvám se ale za ty peníze bych čekala aspoň nějakou funkčnost bohužel...je to jen klamavá reklama a tahání peněz a jelikož není produkt dvakrát nejlevnější docela mě to naštvalo! Pes nosí klíšťata jako kdyby nic neměl.... denně vytahuji minimálně 2 až 3 kousky a to ještě není vrcholová sezóna... dokonce jedno klíště měl přisáte hned vedle obojku... zlodějna prvotřídní...už nikdy nekoupím a výrobci by se měli vzpamatovat !

hak1.vecera26. května 2025

poslední dva roky méně účinný

Výrobek je poměrně drahý a poslední dva roky méně účinný. Přikládám to změně výrobce.

Zouharovaklarka21. května 2025

Drahý. Velmi silný. Neúčinný. NEDOPORUČUJI! Naše roční fenka nesnesla obojek vůbec dobře, mastná a drsná srst, velké vypadání chlupů, průjem. Klíšťata jsme s obojkem měli stále a to i v oblasti krku. Poté dostala infekci do nohy po klíštěti. Lepší jsou ty levnější varianty třeba ze superzoo, ale nakonec jsme se rozhodli pro tabletu.