Recenze Dying Light 2: Stay Human PS5

Před více než 20 lety jsme v Harranu bojovali proti viru – a prohráli jsme. Teď prohráváme znovu. Město, jedna z posledních velkých lidských osad, je rozervané konfliktem. Civilizace se vrátila zpátky do období temna.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Dying Light 2: Stay Human nabízí rozsáhlý otevřený svět a poutavý příběh, který hráče vtáhne do děje. Hratelnost a výzvy jsou silnou stránkou, ale někteří hráči zmiňují stereotypnost a slabší grafiku. Pro fanoušky série a hráče hledající interaktivní zážitek je hra vhodná, ale ti, kteří očekávají vizuální dokonalost, mohou být zklamáni.

• Otevřený svět
  • Časově náročná

Czechgamer.com
Hodnocení: 85 %Odborná recenze
Czechgamer.com

Projekt, kde je všetko to explicitné násilie len správne využitým prvkom na dotvorenie ideálnej atmosféry

Více na Czechgamer.com
strapergr12. března 2024

Vzhled a ovladatelnost

Poměrně jednotvárný děj a prostředí

Hra je spíše zaměřená na parkur než na příběh

RudaUlrich28. ledna 2024

Dobrý děj hry

Mohla by být lepší grafika hry

Registrovaný uživatel5. září 2023

Otevřený svět Ucházející příběh Na klíčových místech rozhodnutí ovlivní děj/ závěr/ chování ostatních frakcí Výzvy Online hra více hráčů

Strašně OP kop ze vzduchu :D Může být časem sterotypní Někdy mě systém vyskakování z lana/ kotvičky přiváděl k šílenství

Dobré a důstojné pokračování prvního dílu, který byl z nějakého divného důvodu zatracován ... nedal jsem na chytráky a sám hru vyzkoušel a líbila se mi. Druhý díl tomu prvnímu rozhodně ostudu neudělal :)

Registrovaný uživatel19. února 2022

Příběh Hratelnost Myšlenka Open World Možnost zasahovat do příběhu

Žrout času

Velice povedená hra..

Registrovaný uživatel15. února 2022

Otevřený svět.

Grafika.

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Dyť to ještě nevyšlo tak proč mi zasilate dotazník omg