S jódem, hmotnost 1000 gHrubozrnná mořská sůl je vyráběna z křišťálově čisté mořské vody u městečka Margherita di Savoia v italském regionu Puglia (dříve Apulia). Zdejší téměř nedotčená a nekontaminovaná pobřežní oblast nabízí velmi čistou a díky tomu i vysoce oceňovanou mořskou sůl.
Hrubozrnná mořská sůl je vyráběna z křišťálově čisté mořské vody u městečka Margherita di Savoia v italském regionu Puglia (dříve Apulia). Zdejší téměř nedotčená a nekontaminovaná pobřežní oblast nabízí velmi čistou a díky tomu i vysoce oceňovanou mořskou sůl. Proces jejího získávání kombinuje jak moderní tak i tradiční technologie.
Hrubozrnnou sůl doporučujeme na všechny způsoby vaření těstovin, masa, zeleniny, vývarů, a také na pečení v solné krustě, grilování a jako náplň do solných mlýnků.
Mořská sůl není dodatečně jodizovaná, je bohatá na minerály a neobsahuje žádné jiné přidané látky.