Kuchařka, čeština, počet stran 88, rok vydání 2016, formát PDFAutorka popisuje své zkušenosti s pečením domácího kváskového pečiva - příprava kvásku, zápary, proces kynutí atd. Věnuje se velmi podrobně časovému rozvrhu a pracovnímu postupu pečení.
Informace o Domácí kváskové pečení - Gabriela Hradecká (2016) [E-kniha]
Popis
Autorka popisuje své zkušenosti s pečením domácího kváskového pečiva - příprava kvásku, zápary, proces kynutí atd. Věnuje se velmi podrobně časovému rozvrhu a pracovnímu postupu pečení. Kniha obsahuje 16 vyzkoušených receptů na přípravu chleba a dalšího slaného pečiva. Rady, návody a recepty na pečení klasického kváskového pečiva.
Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, jste tady správně. Upečete si domácí kváskový chleba, prostě Chleban s An!