Olej, na srst a kůži, na imunitu, na ledviny a močové cesty, 100 mlLněný olej je užíván po celém světě a hýbe už i odbornou veřejností a sbírají o něm informace i lékaři. Je totiž unikátním zdrojem omega 3 kyselin a lignanů a dále obsahuje omega 6, další mastné kyseliny, fytoestrogen a lněný sliz.
Informace o Dokonalá Láska A01 Lněný olej s vitaminem E
Popis
Lněný olej je užíván po celém světě a hýbe už i odbornou veřejností a sbírají o něm informace i lékaři. Je totiž unikátním zdrojem omega 3 kyselin a lignanů a dále obsahuje omega 6, další mastné kyseliny, fytoestrogen a lněný sliz. Je to léčba a také skvělá prevence. - optimalizace tlaku v krevních cestách - optimalizace tlaku v kloubech - optimalizace tlaku v očích - kontrola a upravování zánětů a otoků - evokace a podpora produkce hormonů a steroidů a následné řízení hormonů k cílovým buňkám - zprostředkování imunitní odezvy - posílení autoimunitního systému - úprava nervových přenosů, které ovlivňují náladu, poruchy emocí a pozornosti - podpora při depresích a mentálních chorobách - regulace tělesných sekretů - regulace hladkých svalů a autonomních reflexů - významný podíl na výstavbě buněčné membrány - tvarování struktury kůže a vlasů - regulace rychlosti dělení buněk - podpora dopravy kyslíku do tělesných tkání - regulace funkce ledvin a optimalizace rovnováhy tělesných tekutin - podpora udržování mobility nasycených tuků v krevním řečišti - zamezení krevním buňkám v tvorbě shluků tvořících arteriosklerotický povlak a krevní sraženiny - primární zdroje energie pro svaly - antibakteriální, antivirové a protiplísňové účinky - účinnost při pásovém i běžném oparu - mírnění menstruační bolesti a bolesti při fibrocystóze prsů Jak vnitřně užívat lněný olej? Lněný olej je vhodné konzumovat spolu s potravinami bohatými na bílkoviny, které obsahují síru (sýry, ořechy, cibule, pór, česnek, pažitka). Nejlepší pro smísení je cottage cheese nebo tvaroh, případně kefír. Tuky se totiž stanou ve vodě rozpustné jen tehdy, pokud se sloučí s bílkovinami, čímž se zvýší jejich vstřebatelnost. Tvaroh nemusí být nutně tučný, ale musí obsahovat dost bílkoviny. Jako velmi vhodný se jeví nízkotučný (zelený) jihočeský tvaroh, protože má stále vysoký podíl bílkoviny. V případě alergie na kravské mléko lze k přípravě použít i mléčnou bílkovinu kozího původu. Postup: Lněný olej a tučná bílko