Hra pro PlayStation 5 Recenze Diablo IV PS5

Recenze Diablo IV PS5

Nekonečná bitva Nebe s Peklem pokračuje. Matka démonů Lilith byla povolána zpět, aby se postavila do čela impozantní pekelné armády, jež má za cíl pohltit svět. Jediný, kdo jí může v Diablo IV zastavit, jste vy. Vytvořte si svého šampiona.

lofasak215. prosince 2023

Nuda

Registrovaný uživatel6. září 2023

Skvělá grafika a zvukový doprovod. Jak hudba, tak zvuky ve hře. Moc jsem se těšil, hraje se to dobře, ale celkem nuda... Vedlejší questy docela dobrý, hlavní děj mi nějak uniká... Mapa zbytečně obří, asi bych ji více rozčlenil. Jsem kolem 30 levelu. Snad se to zlepší...

Registrovaný uživatel3. srpna 2023

Klasické diablo. Co dodat? Vše je pěknější než předchůdce, detailnější, propracovanější, otevřenější ...

Nemožnost hrát v gauč modu víc jak DVĚ postavy naráz. Předchozí diablo umělo čtyři hráče najednou.

Určite doporučuji. Pokud jste si ale kupovali diablo na pařbu s dětmi na gauči tak pozor ať nenaletíte jako já.

Registrovaný uživatel14. července 2023

Délka hry a prostě, je to Diablo!!

Registrovaný uživatel29. června 2023

DIABLO!

Nahráno již více jak 150h herního času. Skvělé.