Po problémovém vývoji jsem očekával obrovský průser, a proto je velkým překvapením, o jak dobrou akční survival zombie akci se ve výsledku jedná. Dead Island 2 je jednou z nejlepších her v tomto žánru.
Více na www.konzolista.cz
Dead Island 2 Day One Edition PS5 nabízí zábavný a intenzivní zážitek z boje proti zombiím s pestrými zbraněmi a dobře zpracovanými postavami. Hráči oceňují možnost hraní s kamarády a odreagování, i když někteří zmiňují kratší herní dobu.

Více na www.konzolista.czSuper hra
+grafika
+příběh
+postavy
+hratelnost
-délka gameplaye
Dobrá rubačka
Celkem nic co bych vytknul
Po letech konečně dobrá zombie hra
Super hra s kamarádama.Oddechovka.Hrajeme docela často
Super hra na odreagování
Je to dost dobrá řežba příběh byl taky dobrý zámě ale hlavně zbraně byly top a combat sistem byl top a postavy lepší hlavně Jacob byl top že mě postava a hlavně kdy bude DLC?
Jinak mohu hru doporučit kdo má rád masakr zombíků