Recenze Czerninové - Pavel Juřík (2021, pevná)

Czerninové patří k českým šlechtickým rodům, které již od dvanáctého století ovlivňovali historii Království českého. Rozvětvili se do řady větví, ze kterých dodnes rostou čtyři: hradecká, vinořská, dymokurská a vrchlabská (Czernin-Morzinové). Osobnosti jako hrabě Heřman, Humprecht, František Josef, Jan Rudolf, Evžen Karel nebo bratři Děpold a Humprecht a jejich bratranec stíhač RAF Manfred…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Kniha Czerninové od Pavla Juříka je oceňována pro přehledné a srozumitelné zpracování historie rodu, kvalitní papír a fotky. Ačkoliv obsahuje některé chyby ve jménech a datech, její obsah a podání zaujme zájemce o českou šlechtu a historii.

• Zajímavé zpracování historie rodu
  • Přehledné a srozumitelné podání
  • Kvalitní papír a fotky
  • Obsahuje rodokmeny
  • Doporučeno pro zájemce o českou šlechtu a historii
  • Obsahuje chyby ve jménech, datech a pravopisu

Monika Kriegová15. března 2022

Koupila jsem všechny knihy o šlechtických rodech. Tato mi chyběla, tak je jasné, že jsem po ní sáhla.U všech se mi líbí zpracování, papír, fotky i uvedené rodokmeny

Registrovaný uživatel15. května 2021

Přehledně zpracovaná historie rodu,byl to dárek vnukům k narozeninám,baví je histore a knihy je potěšily

Registrovaný uživatel10. května 2021

vlastním celou řadu

Registrovaný uživatel5. května 2021

Super čteni,jako vzdy.Doporučuji.

Registrovaný uživatel25. dubna 2021

zájem o českou šlechtu a historii čech.

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

Od autora mám 10 knih, výborně napsano.

Koupiím příště další knihu

Registrovaný uživatel5. dubna 2021

Je tam několik chyb ve jménech, datech a v pravopisu, překlepy. Což je velká škoda, kniha je nádherná.