Protein Recenze Czech Virus Day Starter 750 g

Recenze Czech Virus Day Starter 750 g

Day Starter od výrobce Czech Virus je komplexní produkt ve stylu smoothie s obsahem super potravin pro ten nejlepší start dne. Základ tvoří kvalitní hrachový izolát a celozrnná ovesná mouka pro jednoduché a lehce stravitelné doplnění makroživin po nočním půstu. Obsahuje přírodní kofein z guarany a zeleného čaje pro postupné a příjemné nakopnutí bez nežádoucího dojezdu. Dále obsahuje také…

lukas.jitka20. listopadu 2025

Výborný start do nového dne, beru už několik měsíců, objednávám znovu.

opradim3. října 2025

dobré složení i dobrá chut

hodně drahé

sebestik2118. srpna 2025

Umělá chuť

svetlana7. července 2025

prostě mňamka

hana.kona6. července 2025

Moc dobrá chuť, zasytí, "nakopne".

Super produkt!

ales.fiala0105. července 2025

Prima chuť , hned je krásnější den .

elisekjakub29. listopadu 2024

Výborná chuť

r.v0728. dubna 2024

Opravdu to do sebe něco má po ránu

takacgabriel18. dubna 2024

Momentálne ho neužívam dlho ale zloženie je super

JS20. března 2024

Musím dát známku průměrnou, neboť mi tato příchuť hoooodně nechutná. Minule jsem měla pistácií, ta bylo chutnější. Ale na funkci to vliv nemá. Pijí dopoledne, jako pozdní snídani. Jsem typ co ráno nedokáže jíst. Zasytí, dodá energii a určitě mi to upravilo zažívání.

Příchuť :-(

martinoslovic30. ledna 2024

Vynikající Dobrá chuť a lepší ako káva ráno

Registrovaný uživatel29. ledna 2024

Prý dobrý

Vysoká cena

Kamarádka říká, že jim chutnal. Bohužel jsem nevyzkoušela z důvodu nemožné dopravní služby - Zásilkovny, kdy dodavatelem nebyla dána možnost použít levně jinou (u předraženého výrobku nehodlám platit ještě za drahou dopravu, jakože jsem udělala velkou objednávku, za kterou se u jiných už neplatí dopravné). Zásilkovna mi opět (jako už mnohokrát) svévolně přesměrovala vyzvednutí zásilky na pro mě nepřijatelné místo. Přestože v okamžiku odeslání objednávky v mnou vybraném výdejním místě kapacita byla a objednávka mi s tímto výběrem byla přijata. V takovém případě již nikdy objednávku nepřevezmu (objednávám pro jistotu na dobírku). Takovéto jednání si dopravní služba nesmí dovolovat a být dodavatelem, vůbec s takovýmto diletantským dopravcem, který si neumí správně nastavit logistiku, nespolupracuji.

Registrovaný uživatel1. srpna 2023

Přesně ta chuť co jsem potřebovala, myslela jsem, že bude směs "převoněna či přeslazena", ale mile mě to překvapilo, je to jako lehké zeleninové smoothie. A přípravou vám usnadní hodně času. PS: a je to český výrobce.

nemám k tomu co vytknout

Registrovaný uživatel7. května 2023

Luxusní chuť krásně zasytí

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Perfektní chuť, bez jakýchkoli chemických pachutí. Konzistence skvělá. Byla jsem skeptická, vzhledem k tomu, že se jedná o hrachový protein, ale momentálně je to můj nejoblíbenější protein. Možná mi o trošku více chutná banánová příchuť.