bezva sirup bez cukru.
Mohly by být levnější.
výborná chuť nikdo nepozná že je bez cukru. Už jsem ochutnali víc druhu. Kupujeme opakovaně. Mohly by být levnější.

Cukrstop Lahodný pomeranč 650 g je podle recenzí chutný a kvalitní sirup s výraznou pomerančovou chutí, který vyhovuje i diabetikům a lidem sledujícím sacharidy. Většina uživatelů oceňuje, že stačí malé množství pro oslazení, což kompenzuje vyšší cenu. Někteří však zmiňují, že cena je příliš vysoká a ojediněle se objevují stížnosti na ostré uzávěry lahví.
bezva sirup bez cukru.
Mohly by být levnější.
Skvělá ničím nenahraditelná chuť rychle dodání
Někdo pomohl cítit jako zápor vyšší cenu ale mě to nevadí Zvlášť když občas produkti vycházejí v akci
Super výrobky už bych v obchodě nekoupila jiný sirup
je moc dobrý až dojde koupím opět
Není co vytknout, jen ta cena by mohla být trochu nižšíAž
Až mi sirupy dojdou určitě objednám opět
Všechny sirupy této značky jsou vynikající, nemají žádnou pachuť. Doporučuji
Tentokrát mám problémy s uzávěry lahví, jsou ostré, při každém otevření jsou pichlavé. Škoda že jsem si neschovala ty z předešlých objednávek,ty byly dobré.
je velice chutný
super nejlepsi sladkost je uspokojiva a vyvazena..male stamprdle cca 2 cl, cca1 l vody,je to bledsi ale chut zustava..prostor pro zlepseni vidim v tom ze by to mohlo barvit vice..na baleni je popsano jak redit,kdo ma rad sladci muze vice sirupu.....----
zatim jsem neshledal nic nemam namitek....----
uz 2 ks se sladidlem mam odskouseno a dalsi podle rozpoctu objednam... jsem zatim spokoje...s pozdravem vladimir ..... nemam moderni mobil ktery to splnuje----------.....,,,,,,,
Sladí opravdu hodně, stačí trocha na dno, dětem chutná, příjemně voní, já ještě dochucuji citrónem.
Je super stačí troška určitě vyzkouším i jiné příchutě
Zvýšená cena oproti předcházející objednávce.
Vše výborné
Dávám do čaje, je výborný
nejlepší
Velmi lahodný
Výrazný, chutný, silný - stačí ho málo.
Moc dobrý. Kupuji opakovaně. Kdo to se slazením nepřehání, vydrží mu dlouho. Tím pádem se dá akceptovat i vyšší cena.
Žádné OK
Nakupuji opakovaně, manžel má tento sirup rád.
Vynikající chuť
Tento výrobek kupují pravidelně, výborná chuť
Bez cukrů
Lahodný, hustý,bez cukru.