Zavařovací hrnec Recenze Concept ZH0040

Recenze Concept ZH0040

Zavařovací hrnec Concept ZH0040 s objemem 27 l nabízí plynulé nastavení teploty v rozmezí od 30 - 100 °C a pomůže vám se zavařováním ovoce, zeleniny, hub i masa, výrobou šťáv nebo přípravou horkých nápojů. Je vybaven funkcí Keep Warm a časovačem. Využít ho můžete také na výrobu šťáv, vaření a udržování teploty horkých nápojů, omáček, polévek, sterilizaci domácího moštu nebo k rozpouštění…

vláďa5. října 2025

- jednoduché, intuitivní ovládání +++ - nerez, super materiál, snadné čištění - digitální displej, automatické spuštění časovače po zahřátí na určitou teplotu +++

- ve dně nerezového hrnce díra se šroubkem (nepochopím.., v současné době lze i jiným způsobem něco přichytit než vrtat)

- i přes zápornou drobnost, mohu jen doporučit

tps26. prosince 2024

Funguje, vyzkoušeli jsme na vaření knedlíků - super - vařeno na jeden zátah.

Registrovaný uživatel8. září 2024

Zatím ještě nebyl vyzkoušen. Ale je podle mých představ.

Registrovaný uživatel1. srpna 2024

dobré ovládání,jednoduché,zatím jsme spokojeni

Registrovaný uživatel22. července 2024

Hrnec používám na zavařování zeleniny během celého roku, je snadno přenosný, lehký, ovládání jednoduché a srozumitelné. Obecně mám s touto značkou dobré zkušenosti.

Registrovaný uživatel19. prosince 2022

Velká nádoba na zavařování i na svařák.

Registrovaný uživatel15. prosince 2022

vše jak má být a bylo deklarováno

velké spokojenost

Registrovaný uživatel25. listopadu 2022

Lehký hrnec, snadná a srozumitelná obsluha

Skvělý pomocník

Registrovaný uživatel19. října 2022

Ušetří spoustu času oproti obyčejnému hrnci. Nemusí se hlídat ani teplota ani čas. Měl jsem si ho koupit už dávno.

Výpustný ventil by mohl být větší pro rychlejší vypouštění vody.

Registrovaný uživatel11. června 2022

Dnes jsem teprve vyzvedla,nemám ještě vyzkoušený,ale dle ostatních recenzí,doufám,že budu spokojená a určitě usnadní zavařování.