Recenze Colorwin Hair Elixir

Recenze Colorwin Hair Elixir

Colorwin Hair Elixir je komplexní přípravek pro zdravé, silné a husté vlasy. Obsahuje unikátní směs tří aminokyselin, biotinu a vitamínů skupiny B, zinku, mědi, selenu z kvasnic doplněnou o výtažek z bambusových výhonků. Bambus je rostlina známá svou pevností, pružností a rychlým růstem, za což vděčí křemíku. Přírodní křemík z bambusových výhonků podporuje mineralizaci vlasů a tím jejich pevnost…

sipek.honza11. dubna 2025

Rostou vlasy

arleta120. března 2025

svéklý výrobek

Aja27. března 2024

Cena vyhovující. Produkt mně opravdu pomohl. Po covidu velký úbytek vlasů a po dvou měsících se dostavil účinek. Možná někomu nepomůže, ale já byla opravdu nadšená. Dnes když se učešu,tak je to velmi málo vlasů co mi vypadne. Mám dlouhé vlasy.

marie.volfova10915. února 2024

spokojenost - používání pomohlo k zesílení vlasů , které jsem měla to prodělání covidu v r. 2021 totálně zničené - obrovská ztráta vlasů - po dvojité kůře Revalidu jsem ještě sáhla i k dalším přípravkům stav vlasů se zlepšil

celkově spokojenost

Registrovaný uživatel13. listopadu 2021

Je to výrobek cenově přijatelný.

Registrovaný uživatel4. října 2021

nelze ještě hodnotit

Zatím jsem spokojen

Registrovaný uživatel26. června 2021

Mám už druhé balení. Vlasy mi přestaly padat, míň vlasů v košíku ve vaně při mytí, míň na kartáči při česání. Vlasy jsou na dotek silnější a více se lesknou. A zároveň nemám tak suchou pokožku na těle, jak jsem mívala. To je bonus, o kterém se výrobce ani nezmínil. Cena za měsiční balení je přijatelná.

Žádné mě nenapadají.

Registrovaný uživatel17. května 2021

Příjemně se nanáší a krásně zakryje šediny.

Jsem moc spokojená, tento přípravek jsem použila poprvé a je super.

Registrovaný uživatel11. dubna 2021

Snadná aplikace, dobré krytí šedin

Maže se.