pěkně se ropouští a nemá příchuť, ani pachuť
nevím, zatím používám měsíc

pěkně se ropouští a nemá příchuť, ani pachuť
nevím, zatím používám měsíc
Kupuji opakovaně - jediný preparát, který mi zabírá na klouby. Vyzkoušela jsem spoustu potr. doplňků na klouby, ale nic nefungovalo - a těch vyhozených peněz! Až tenhle preparát mi pomohl.
Nemám klady
Nemám zapiry
Jak to má fungovat
Kolagen je dobře rozpustný ve vodě, nemá žádnou chuť ani odér.
Po skoro 3 týdnech užívání nemám bolesti kolen ani kyčle.
bez příchuti, výborné jsou sáčky
zdá se mi, že má méně kolagenu než jiný přípravek, který jsem měla
kupuji opakovaně
Dobře rozpustný kolagen,chuťově nevýrazný a to je dobře, dávám si jej i do jogurtu.užívám jej už delší dobu,tak je výsledek znát hlavně na pleti,i celulitida mi ustoupila
Kolena nebolí, opadly otoky.
Super výrobek
Poměr cena / výkon
Opravdu funkční doplněk - nehty mi zpevnily tak, že si je po 32 letech konečně nekoušu
Na trhu je hromada dalších kolagenů s nejširším rozpětím cen. Nevím přesně, v čem se jednotlivé liší, ale tento, stejně jako ty nejdražší, by měl obsahovat všechny 3 typy kolagenu a na sobě pozoruji, že opravdu funguje. Nehty mi zpevnily tak, že jsem si je po 32 letech přestal hryzat.
Vynikající - používám již delší dobu.
Mám již ponekolikáté a spokojenost
Dobře rozpustný, chuťově neutrální
Vyzkoušela jsem už hodně kolagenů, ale u tohohle vidím výsledek. Klouby mě bolí méně a omezilo se hodně lupání v nich. A na to, že je to rybí kolagen, rybina z něj prakticky není cítit.
Velmi spokojená, užívám již dlouhodobě.
Zatím jediný který mi účinkuje a dá se i vypít
Mohl by být občas v akci
Chuťové příjemné
Snadné dávkování
Oproti jinym vyrobkum je dobry , hezky se rozpousti. Jsem spokojena
Po 4 dnech,perfektní, hydratovaná pleť.
Krásnější, lesklejší vlasy.
Na klouby asi taky, ale zatím nemohu potvrdit.
Na nehty asi až po delší době.
Přírodní,čistý kolagen za super cenu,kvalitní.
Strašně smrdí, piju se zacpaným nosem.
Chuť ok, neutrální.
Zatím neumím ohodnotit
Denne jeden sáčok, rychle se rozpustí a nemá žiadnu pachuť. Mne vyhovuje a je prírodný, čo oceňujem. Zatiaľ som využívala asi 6x 30. Všetky produkty na klouby užívám dlhodobo. Zatiaľ spokojnosť..
Po měsíci užívání jsou vidět výsledky, pevnější nehty a vlasy