Velké množství informací všeho druhu.

Velké množství informací všeho druhu.
Christina je velmi duchovní člověk, teď se rodí plno dětí s andělami nad hlavou a ty prý změní svět.
plno věcí nových, o kterých jsem ještě neslyšel.
Kniha je prostě úžasná. Je v ní tolik moudra. Velmi krásná myšlenka je, že jsme velmi odvážné dušičky, které šly dobrovolně do hry zapomnění a riskovaly, že se nikdy nevrátí. Je to tak hluboká a povzbuzující myšlenka. Nejen, že nikdy nejsme sami, ale navíc jsme velmi odvážní. Teď jen opět najít v sobě tu odvahu a vzpomenout si na to, odkud jsme přišli :-) Myšlenek je v knize obrovská spousta a věřím, že si každý najde tu svou, které ho povzbudí. Je krásné vědět, že je mezi námi tolik zářících bytostí, které nám ostatním pomáhají vykročit na cestu života.
Jediný zápor, který ani záporem není, že kniha obsahuje tolik moudra, že se nedá číst jedním dechem. Člověk musí nad předloženými fakty přemýšlet a proto přečtení trvá delší dobu :-)
Všem velmi doporučuji. Je to moudrost sama :-)
Nejlepší
Všechny díly jsou skvělé
pokud se nebojíte, že po přečtení už nebudete stejní, tak jen do toho!