Recenze Carneo Soniq+

Všestranný fitness náramek Carneo Soniq+ s barevným IPS displejem monitoruje vaši denní aktivitu a lze jej spárovat s mobilním telefonem a upozorní vás tak na příchozí hovor, SMS nebo zprávu z online aplikací. Disponuje řadou užitečných zdravotních funkcí, jako je měření kalorií, měření krevního tlaku, tepu srdce a tělesné teploty. Dále nabízí 5 sportovních režimů, krokoměr a monitor kvality…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 29 recenzí pomocí Seznam AI

Carneo Soniq+ nabízí za příznivou cenu širokou škálu funkcí a pohodlné nošení. Uživatelé oceňují jeho výdrž baterie a přehledné zobrazení naměřených hodnot, ale někteří zmiňují omezený výběr ciferníků a občasné problémy s připojením. Celkově se jedná o vhodnou volbu pro ty, kdo hledají fitness náramek s dobrým poměrem cena/výkon.

• Přehledné a intuitivní ovládání
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Množství funkcí včetně měření tepu, tlaku, kyslíku a tělesné teploty
  • Velký a čitelný displej
  • Příjemný materiál a lehké provedení
  • Omezený výběr ciferníků

Pěkné ciferniky ,hodně funkce zdraví ,sportu ,výdrž baterie

a.blondy23. října 2025

Výdrž baterie

vjacla2. června 2024

Už jsem jednou tyto hodinky měla, ale po třech letech se pokazily a již nešly opravit. Byla jsem s nimi moc spokojená, proto jsem na internetu hledala možnost znovu objednání. Vaše nabídky byla nejvýhodnější. Hodinky používám denně, je pro mě důležitý nejen přesný čas, ale i možnost pravidelně měřit tlak, tep atd. Rovněž výdrž baterie je důležitá.

I když jsem odpojená a na noc hodinky odkládám, stálé měří tlak tep.

Vcelku jsem však spokojená.

Zemkovakristyna3218. března 2024

Hodně muziky za málo peněz

evaonline14. ledna 2024

Libi se mi design. S funkcemi jsem spokojena. Namerene hodnoty jsou akceptovatelne. Jedina "zajimavost" je, ze kdyz mam hodinky na vnitrni strane zapesti, pohybuje se moje namerena telesna teplota mezi 36,5°C - 38,7°C a to hlavne v noci. Hodinky na vnejsi strane zapesti ukazuji teplotu normalni.

Pod silikonovym reminkem se mi poti kuze. Ale s tim se asi moc nenadela, silikon je neprodysny. 3D

Registrovaný uživatel10. listopadu 2023

Zatím se učí ale jinak v pohodě

Registrovaný uživatel15. října 2023

Velká spokojenost, moc funkcí

Registrovaný uživatel30. července 2023

Za danou cenu velmi dobré

Minimální volba ciferníků oproti popisu na stránce carneo

Za danou cenu výborné zboží

Registrovaný uživatel14. července 2023

Naprosto přepychová aplikace Příjemný náramek Přehledný displej a systém hodinek Měří opravdu jen když máte na ruce

Pouze 3 typy zobrazení ciferníku - nejde vytvořit vlastní Odpojuje se od BT i na poměrně krátkou vzdálenost.

Celkově dobře hodinky za výbornou cenu. Musím vyzdvihnout aplikaci CarneoFit, která je přehledná a velmi intuitivní. Za tuto sumu vhodné investovane peníze.

Registrovaný uživatel27. června 2023

Brácha byl z dárku nadšený. Chtěl hodinky, které moc nestojí a zároveň mají všechny potřebné funkce. A to tyto hodinky splnily.

Vlastík11. května 2023

Nemůžu sehnat nabíjecí kabel na Carneo soniq. Originál se mi po 14 dnech pokazil vypadl z nabíječky magnetek tak že už nikdy více tuto značku.

Registrovaný uživatel12. března 2023

Pěkné zpracování hodinek,funkce , příjemný materiál , nevadí na ruce ani v noci.Doporučuji

Dobrý kvalitní nákup Spokojenost s dodáním i kvalitou

Registrovaný uživatel22. února 2023

České menu velice přehledné, přesné měření mnoha hodnot a lze je vidět i po jednotlivých hodinách, velký displej takže nepotřebuji brýle, šikovné zapínání řemínku, lehké, že je na ruce ani necítím. Úžasný poměr cena x výkon.

O žádných nevím, jsem naprosto nadšená.

Doporučuji, jsou dokonalé, mají všechno. A ta cena!

Registrovaný uživatel16. ledna 2023

Jinak vše ok

Malý dosah na mobil

Registrovaný uživatel28. listopadu 2022

Je to dárek na JEŽÍŠKA ! Takže nelze hodnotit

Registrovaný uživatel23. září 2022

Mají vše co je v popisu

Registrovaný uživatel21. května 2022

Pohodlný a jednoduché ovládání. 100%spokojenost.

Registrovaný uživatel10. března 2022

Automatické celodenní měření (každých 10min) nejen tepu, ale i krevního tlaku, kyslíku v krvi a tělesné teploty, které si prohlédnete v přehledném grafu v aplikaci. To vše si můžete změřit i kdykoliv během dne, přímo na hodinkách. Upozornění na příchozí hovory, včetně SMS a zpráv ze sociálních sítí jemným zavibrovánim hodinek. Upozornění na pohyb a připomenutí pitného rezimu. Nastavení několika budíků. V aplikaci lze také pomocí hodinek (zastřesením rukou s hodinkami) vzdáleně stisknout spoušť fotoaparátu, to jsem se u žádného prodejce nedočetla, takže příjemné překvapení. Údaje o spánku. Baterie vydrží 7dní v pohodě, nabíjím v sobotu večer, cca 2hodiny a celý týden se nemusím o hodinky starat. Aplikace Carneo Fit je jednoduchá, přehledná a snadno se přes ni hodinky nastaví. Technická podpora Carneo týmu je skvělá, vysvětlí, poradí. Před instalací aplikace Carneo fit doporučuji přečíst "O této aplikaci" a recenze aplikace, kde jsou i odpovědi z technické podpory a mohou pomoci při nastavení.

Hodinky jsou perfektní, doporučuji. Na ruce vypadají velice pěkně. A nejsou zas až tak růžové, jak se můžou zdát....

Registrovaný uživatel24. února 2022

Líbily se mi ty hodinky,protože jsem přišla o svoje hodinky. Sledují mi pití, krevní tlak,teplotu,kalorie-je to fajn. Hodinky nosím nepřetržitě, stále.