Protein Recenze Bulk Powders Pure Whey Protein 1000 g

Recenze Bulk Powders Pure Whey Protein 1000 g

Pure Whey Protein je syrovátkový protein z dílny renomovaných britských Bulk Powders, jež poskytuje organismu opravdu nevyčíslitelnou hodnotu. Prémiový syrovátkový proteinový prášek z mléka zakoupeného přímo z evropské mlékárny, kde se mléko získává od krav živených pouze trávou, obsahuje skvělých 82 % syrovátkových bílkovin. Pure Whey Protein je instantizovaný pro jednoduché rozmíchání a je…

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

dobře se rozpouští dobrý poměr cena/množství dobrý do kaší

vanilková příchuť mi moc nechutná

Registrovaný uživatel4. února 2021

cena/kvalita

Chut'

Na mě je hrozně sladký a ta chut' moc vanilku nepřipomíná, spíš Jesenku nebo něco takovýho v tý tubě :D...ale 100 lidí - 100 chutí..někdo bude třeba spokojený..ale mě chut'ově moc nenadchnul, příště zkusím nějaký jiný, který nebude tak sladký. Rozpustnost super

Registrovaný uživatel23. ledna 2021

Nejlepsi protein,kupuji pravidelne

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Chutný lehce rozpustný protein, měla jsem více příchutí a všechny chutnaly. Dobrý poměr kvalita - chuť - cena.

nenašla jsem žádné nedostatky

Jeden z nejlepších, jaký jsem kdy měla.

Registrovaný uživatel13. června 2020

dá se použít do téměř čehokoliv (kaše, smoothie, jogurt, ..) neutrální chuť nehrudkovatí

Varianta bez příchuti
Registrovaný uživatel27. dubna 2020

poměr kvalita - cena široká nabídka příchutí odměrka v balení

Varianta čokoláda