Whisky Recenze Bruichladdich Port Charlotte 10 y.o. 50 % 0,7 l

Recenze Bruichladdich Port Charlotte 10 y.o. 50 % 0,7 l

Jedinečná skotská single malt whisky, která zraje v dvojích sudech. Nejdříve odpočívá v sudech po bourbonu, později ji přelijí do francouzských dubových sudů. Aroma: kouřivost whisky je zklidněná mořským, ozonovým charakterem. Vůně je vyvážená, suchá, zemitá, rašelinová s tóny zázvoru, muškátového oříšku, hřebíčku, karamelu, vanilky.

Iva2. listopadu 2025

Luxusní dárek pro milovníky této značky

Tikki7. srpna 2025

Výborná whisky- prostě mi chutná

Doporučuji ochutnat bez ledu je dobrá

bjorn18. března 2025

Just perfect. Worth every crown

uvnitrsebe9. února 2025

Je to pochoutka! Doporučuji.

jozef.5411. prosince 2024

vyvážené chuti,mohu jenom doporučit

Registrovaný uživatel27. prosince 2023

Perfekne nakourena whisky, prijemna chut, kdy po polknuti se vrati kourova chut do ust, dlouhotrvajici. Diky vysoke lihovitosti je i vune intenzivni. Jako vsechny produkty palirny Bruichladdich je i tato whisky nedobarvovana, a tedy jeji svetle zluta barva muze mast. Kvalita z ostrova Islay.

Cena by mohla byt nizsi. Co se tyka produktu neni vubec nic co vytknout.

Doporucuji pro vsechny, kteri si chteji vychutnat klidne chvilky s iluzi ohne a koure na morskem pobrezi, se slanymi kapickami v chladnem vetru. To vse muzete najit pri popijeni teto nevsedni whisky.

adam.wendrinski23. prosince 2023

vynikajícíí chuť

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

Jsem milovník single malt whiskey a testuji rád nové značky.