Na tento produkt mě upozornil stejný demagog jako je autor tohoto paskvilu. Abych poznal o co spisovateli jde, tak jsem si ji u vás pořídil.
Produkt splnil to, co jsem předpokládal. Je to snůška nenávisti, závisti, blbosti, malomyslnosti, nedostatku inteligence, vzdělání, zaslepenosti ideologie, která byla geniálním způsobem infikovaná do širokých vrstev veřejnosti, zvláště pražské. Připadal jsem si, že čtu literaturu 50 let minulého století, kterou mám ještě v živé paměti. Ubohost autora a těch, které oslovil.
Ještě pokud moje paměť sahá, též do období první republiky, včetně II. svět. války, kterou jsem prožil, můžeme pokračovat přes období totality, a následně po listopadu 89, jsem pozorně sledoval ekonomiku tohoto státu. Ještě nikdy neměla naše země tak vynikajícího ekonoma a manažera na postě ministra financí a potom premiéra, jako byl Andrej Babiš. NEKRADL a výnosy z podnikání svých firem investoval zpětně včetně lidských zdrojů. Postavit mu sochu ze zlata a ne honit po soudech, které byly konspirativní. Státní rozpočet byl po dva roky v přebytku, lidé měli práci i peníze a díky Babišovi lidé a podniky přežili Covidovou pandemii. Tento národ si takové vynikající osobnosti asi nezaslouží
![Recenze Boss Babiš - Jaroslav Kmenta [E-kniha] Kniha Recenze Boss Babiš - Jaroslav Kmenta [E-kniha]](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_G_De/NlcZUK.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)