Recenze Bitevní lodě první a druhé světové války - E. V. Martindale (2025, brožovaná)

Na počátku minulého století se síla námořních mocností hodnotila podle počtu bitevních lodí. Admirálové plánovali, jak povedou svazy těchto mohutných kolosů do velkých střetnutí a děla těžkých ráží pošlou ke dnu každého protivníka, který se jim odváží postavit. Realita obou světových válek však ukázala, že k vítězství je potřeba mnohem víc, především podstatně komplexnější přístup k tematice…

kal8x6812. září 2025

Ucelené. Kvalitní

pavel.morkus31. srpna 2025

je logicky uspořádaná

prohloubit informace

pro základní orientaci

danielakour2. srpna 2025

kvalitně zpracovaná a zajímavá publikace

velmi zajímavé

dusan.stark7. července 2025

přehledné, systémové takže i snáze srovnatelné vlastnosti lodí v různých obdobích, pěkně zpracované a pohodlné na cesty díky časopisovému vydání včetně ceny

velmi spokojen, těším se na další budoucí nabídku

marie.margaritovova30. června 2025

Je to komplexní ucelená nabídka včetně hodně obrazku

Doporučuji pro lidi kteří se zajímají o tuto tematiku

flora201625. června 2025

věcně popisují bitevní lodě

georgan19. června 2025

Pro seznámení dobré. Neni to pro znalce.

Čekal jsem trochu více.

Pro seznámení s loděmi asi ok. Jinak třeba hledat něco více zaměřeného na detaily

vavrinavit18. června 2025

Rychlý přehled, není moc informací o tomto tématu

cz81420917. června 2025

Zajímavá tématika

Tvářilo se to jako brožovaná kniha, je to jenom předražený časopis

Každý si musí rozhodnout sám co chce. Já už ne

jarolim4616. června 2025

Odebírám vše z této série, myslím že je to výborná a poučná literatura pro zájemce o válečnou techniku a problematiku. Vždy když potřebuji zjistit nějaký detail či informaci, tak se nejdříve podívám do těchto publikací .Proto jej používám dosti často.

Jsem rád za tyto publikace a vždy se už těším na další až se mi objeví ve schránce.