Vynikající chuť

Big Boy Grand Zero 250 g má u většiny recenzentů výbornou chuť, zejména u kokosové varianty. Arašídový krém slaný karamel vyniká jemnou konzistencí, ale často mu chybí výrazná chuť karamelu. Kokosový krém má tendenci být příliš tuhý a měnit konzistenci podle teploty. Produkt je vhodný pro ty, kteří hledají chutné pomazánky bez přidaného cukru, ale s ohledem na možné odchylky v chuti a konzistenci.
Vynikající chuť
úžasná chuť i konzistence proste mňamka :)
Dala jsem si ho vychladit do ledničky. Tam hezky ztuhnul a mlsám ho jen tak na lžičku.
mnam
Výborná chuť :)
Kokos, bílá čokoláda. Je slazená maltitolem, ten mi nedělá problémy, nicméně tento nebude můj favorit. Chtěl jsem ho vyzkoušet. Konzistence je jemná a snadno rozstíratelná.
Je trochu víc umělejší
nechutná jako slaný karamel
Výborná chuť
Chuťově velice dobrý
Hodně tuhý
Super, jemná konzistence, skvělá chuť.
Perfektní kokosový krém, bez přidaného cukru - i přes to sladký
měnil mi konzistenci v závislosti na teplotě v místnosti
Miluju kokos a tohle bylo super mlsání bez cukru
řádné
Luxusní chuť
Nějak mi tam chybi chuť slaného karamelu
Super, že je bez cukru
Bohužel není cítit karamel
Jinak moc dobré i konzistence, ale určitě ne s príchutí karamelu
chutná fajn
nechutná vůbec jako slaný karamel
je to na nic. počítáte s tím, že to bude slaný karamel aspoň z 20%, ale ono ne, je tam jen 1% nějaké aromy a přes 75% jsou tam arašídy
Výborná jemná chuť
Chutove dobry
chuť
výborný, dlouho jsem hledala dobré náhrady a big boy mi skvěle sedí, všechny chutě