Jablečný, objem 750 ml, BIOJablečný ocet se vyrábí z čerstvě vylisovaného a následně zkvašeného moštu z jablek a není v něm používán žádný koncentrát. Pro jeho výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských oblastí v jižním Německu.
Informace o Beutelsbacher Jablečný ocet čirý Bio 750 ml
Popis
Jablečný ocet se vyrábí z čerstvě vylisovaného a následně zkvašeného moštu z jablek a není v něm používán žádný koncentrát. Pro jeho výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských oblastí v jižním Německu. Ocet není pasterovaný, ale je přefiltrovaný a tudíž čirý. Vyniká příjemnou chutí, vůní po jablkách a hodí se nejen k ochucování a konzervování pokrmů, ale také do koupelí, ke kosmetickým účelům a jako základ nápojů.