Vždy mě na celý den dobře nakopne

Vždy mě na celý den dobře nakopne
Tento doplněk stravy bereme v naší rodině už několik let (už od doby před covidem). Vždy 1xdenně. Pomáhá nám překonat únavu i případné nachlazení. Žádná jiný vitamínový doplněk se mu nevyrovná.
Nemá. Pouze občas není v lékárnách dostupný, tak musíme objednat, případně čekat na dodání. Cenově se liší v jednotlivých lékárnách (až o 100 korun).
Z předchozího vyplývá, že Supradyn Q 10 šumivý je top doplněk stravy.
Hodnotím anonymně, i když je dotazník vyplněn naprosto upřímně.
Se Supradynem mám letité zkušenosti. Do jisté míry odbourává únavu a cítím větší pohodu. Je nutno připustit, že ani tento přípravek není všemocný. Jednu dobu nebyl k sehnání a tak jsem sáhl na přípravek Centrum 50+. Se Supradynem se to srovnat nedá.
Vyšší cena. Tento přípravek není z tohoto důvodu pro každého. Ale je pravdou, že kdo hledá, najde.
Supradyn mohu doporučit.
Užívám pravidelně asi dvakrát ročně, je dobře rozpustný, chutný a zjevně i účinný...
rychlá dodávka , dobrá cena
kupuji opakovaně, chutná a pomáhá, 1 tbl každý den
kupuji opakovaně, chutná a pomáhá, 1 tbl každý den
Chutná výborně
Znám a používám v případě potřeby už mnoho let, obzvlášť na jaře.
Velmi mi vyhovuje ... Nezatěžuje mi žaludek, je rozpustný.
chutná a nemusí se polykat tabletky
příště koupím zase
Neužívám jej často, ale pokud potřebuji rychlou dávku energie, tak zaručeně zafunguje
Vyšší cena
Dobrý výrobek, doporučuji
vse v jednom
byl doporučen lékařem
zatím podzim a zima bez nemocí
- zloženie sedí s dennými odporúčanými množstvami
- cena
- zostáva v pohári ťažká usadenina zlej chuti ale ktovie či to náhodou nie su vitamíny?
príjemca si to vybral ako darček, užíva každý rok. i som ochutnala no neviem posúdiť.