je videt ze zabira ale ne na 100%

Bayer Bolfo 250 ml je podle většiny recenzí účinný prostředek proti blechám a klíšťatům s rychlým nástupem účinku. Vhodný je pro psy, kočky i mláďata a jeho aplikace je jednoduchá. Někteří uživatelé však zmiňují, že u jejich zvířat nezabírá nebo má nepříjemný zápach. Doporučeno pro ty, kteří hledají univerzální a rychle působící antiparazitikum.
je videt ze zabira ale ne na 100%
Pomohlo
Kdysi účinný,býval výborný, ale produkt se zhoršil , takže neúčinný. Jen vyhozené peníze.
vyzkoušeno na kočce, ale klíšťata má stále
k ničemu
Dobré výsledky
Přípravek mohu použít jak na zvíře tak na pelíšek.
nezanechává nesnesitelný zápach.
Při kombinaci s obojkem bolfo vidím rychlí úbytek blech.
jsem spokojená s výrobkem i cenou.
Je dobré že to funguje zatím jsem spokojen s tímhletím
Akorát když to nastříkáte tak to celkem smrdí dlouho Chtělo by to nějaké voňavé aroma nebo žádná radši
Nefunguje
Splňuje inzerované funkce, použila jsem dle návodu a problémy. U psa rychle mizí .
ůčinný,příjemný zápach
Produkt je velmi účinný, blechy zničeny s okamžitým a dlouhobobým efektem. ok
Skvělý výrobek po aplikaci rychle zabírá.
Mohu všem doporučit, budete spokojeni jako já.
Vyhovuje mi použití jak pro psa, tak i pro kočky
Účinný během několika málo vteřin.
Perfektní sprej proti kočičím bleškám mám 8 koček a skvěle to funguje
Balfo mohu vřele doporučit
Vyskoušen a blechy zdechliny
Dobře funguje.
Univerzální prostředek pro psy, kočky i mláďata.
Prostředek použit na venkovní kotě preventivně, žádné blechy nepozorovány. Po použití spreje žádné z kožíšku nevyskakovaly. Vzhl. k tomu, že je prostředek chválen, mé kotě blechy zřejmě nemá :)
Snadná aplikace.
Snad zabere a kocour nebude obtěžován klíšťáky ..