Herní konzole Recenze ASUS ROG Ally X RC72LA-NH007W

Recenze ASUS ROG Ally X RC72LA-NH007W

ASUS ROG Ally X je herní zařízení, které posouvá hranice mobilního hraní. Je navrženo pro náročné hráče. Kombinuje excelentní výkon s elegantním designem, aby vám poskytl nezapomenutelný herní zážitek, ať jste kdekoli. Srdcem ROG Ally X je výkonný procesor, který zajišťuje plynulý chod i náročných her.

Ondra8. ledna 2025

Dlouhá baterie Super výkon Super AMD funkce na zvýšení snímků za sekundu

O něco těžší než SteamDeck

Pokud se někomu nechce čekat na SteamDeck 2 a nebo je to jeho první handheld zařízení, tak vřele doporučuji vybrat Rog Ally X

Michal11. prosince 2024

Nabitá baterie vydrží jedno slušné zapaření. Integrovaný ovladač Svyžné spouštění

Přenosné zařízení na kterém můžete pařit kdekoliv a teoreticky jakoukoliv gamesku, systém zahrnuje všechny herní platformy.

Standa25. září 2024

Baterie Přenosnost Slušný výkon Dobré chlazení Lépe se drží než původní ROG Ally a má lépe spracované backbuttony VRR

Windows Chybí výklopný stojánek Vzhledem k ceně by mohlo v balení být ochranné pouzdro

Přešel jsem z Lenovo Legion Go hlavně kvůli baterii. Konečně nepotřebuji mít pořád připojený přístroj ke zdroji a mohu pohodlně hrát prakticky kdekoli a navíc v batohu nezabírá tolik místa. Bohužel mi dost zážitek z používání kazí windows, díky němu nevydrží přístroj uspaný a celkově optimalizace je mizerná. Ale pokud už spustím hru tak dělá to co má a dělá to skvěle. Pokud připojím monitor myš a klávesnici funguje obstojně i jako pc.

Registrovaný uživatel18. září 2024

rozbehá našu ešte nevydanú hru na vysokých detailoch s miernymi cukancami alebo na stredných úplne bezproblémov na 40fps so zapnutým FSR tiché ventilátory fajn obrazovka 24GB RAM možnosť alokovať VRAM podľa potreby

mohlo by to byť menšie, človek si ale zvykne

nad očakávania, možno ešte OLED obrazovka k úplnému šťastiu, výkon fakt skvelý