Recenze Apotex Apo-Curenzym Forte 60 cps.

Recenze Apotex Apo-Curenzym Forte 60 cps.

Apo-Curenzym Forte ve formě tobolek slouží ke správné funkci krevních cév, k normální tvorbě kolagenu, podporuje imunitu, účinně snižuje únavu a vyčerpání. Vše zejména díky obsahu železa, vitaminu C, komplexu neživočišných enzymů a extraktu z chmele.

vasekpolaku20. prosince 2023

Dostatečný obsah enzymů. Účinek je totožný s Wobenzymem . Navíc chmelový výtažek, železo a vitamín C . Nemusí se polykat kvanta tablet. Dobrá cena.

Neshledal jsem

Pomáhá mi s postcovidovým autoimunitním onemocněním, zmírňuje otok při výhřezech plotének. Rozumná cena .

Ivana14. prosince 2023

Super výrobek. Pomoh, lepší než Wobenzym

Alena Drožová20. dubna 2023

Po operaci horních i dolních víček ani otok, ani modřina, naprosto skvělý. Můžu jen doporučit.

Registrovaný uživatel7. června 2022

Funguje skoro stejně jako Wobenzim.

Wobenzim pomáhal více při potížích s astmatem.

Jsem s nim více jak spokojeny

Registrovaný uživatel31. května 2022

Výborný jako podpůrný prostředek při léčbě rakoviny.

Dost vysoká cena.

Registrovaný uživatel1. května 2022

Brala jsem ho po úrazu ramene a nemám ani 1% poškození, samozřejmě + RHB. Nedám na něj dopustit. Oproti Wobenzymu stejný účinek, bere se menší dávka a nesporně lukrativnější cena. Blailová

Registrovaný uživatel29. dubna 2022

Já tento produkt užívámm po těžké operaci, manžel si léčí bercový vřed, takže oba jsme s Apotex Apo-Curenzym Forte 60 velmi spokojeni. Pomáhá nám, hlavně je o moc levnější než Wobenzym, má podobné účinky, možná i lepší, lépe se užívá. Používáme 1x denně 1 tabletu.

Rádi si koupíme zase.

Registrovaný uživatel13. dubna 2022

Zatím nevím používám poprvé

Registrovaný uživatel26. března 2022

Pomohl na zánět kolene Za mě super

Registrovaný uživatel25. března 2022

Zatím nevim,ale conove skvela náhrada za proenzym

Registrovaný uživatel21. března 2022

Proč furt otravujete s hodnocením jednotlivých léků. Já je prostě jím, protože to někdo doporučuje. Jestli mě to pomáhá nebo ne tak to nevím. Léky by mohla zhodnotit pouze vybavená akreditovaná laboratoř, nebo výzkumné zprávy světových lékařských univerzit.

Registrovaný uživatel25. února 2022

Zlepšuje imunitu.

Musí se jist nalačno,min.půl hodiny před jidlem.

Registrovaný uživatel10. února 2022

Udržuje diabetickou nohu ve výborném stavu. Nyní již postačí 1 x denně. Nedráždí žaludek

Registrovaný uživatel20. ledna 2022

používám na zlepčení trávení při Mesenteriální ischemií.Zlepšuje trávení,omezuje nadýmání a říhání, - tyto problémy v epigastru a s tím spojené slabosti. 1 - až 2x denně . Řeší mi netoleranci na mouky a doléčuji disbiozu./držím dietu tuto, ale někdy v něčem trochu mouky je, nebo při dietní chybě z mála %. Zadařilo se mi u vás snadno objednat a snadno dostupné. Zopakuji.Do lékáren mám 5 km a nemívají na skladě a musím notaktovat 2x. budu objednávat i probiotika s kmenem Rhamosus ve vyšším zastoupení., třeba lacidofil.

Registrovaný uživatel22. října 2021

Zmírněna bolest kolene.

Registrovaný uživatel26. září 2021

podobné účinky jako wobenzym

Registrovaný uživatel14. září 2021

dodává mi energii díky němu jsem celý rok zdravá

Registrovaný uživatel23. dubna 2021

Přípravek Apo-Curenzym beru víc než 10 let, je výborný proti zánětům v těle, rychle hojí případné otoky, léčí hemeroidy a celkově napomáhá k udržení tělesné svěžesti. Užívám 2 tobolky denně.

Je opravdu výborný, určitě ho doporučuji.

Registrovaný uživatel10. února 2021

Velmi dobře funguje na posílení měkkých tkání, účinek nastává ale až po několika týdnech. Musí se užívat na lačno a zapíjet vodou.

Za kvalitu se musí zaplatit odpovídající cena

Registrovaný uživatel11. listopadu 2020

Páleni žáhy