Amylon BIO pudingy - puding z kvalitních BIO surovin Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít také cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly. Snažíme se naslouchat potřebám zákazníka, inspirovat se jeho požadavky a zlepšovat tak naše výrobky a komunikaci směrem k němu. Výroba produktů, balených výrobků, zahrnuje několik výrobních skupin a je expedována do velkoobchodů, nezávislého prodeje a do obchodních řetězců u nás a v zahraničí. Ve výrobě zpracovává vlastní pšeničný škrob a řadu surovin z oblasti Vysočiny, tím garantuje velmi dobrou kvalitu našich výrobků. Systém kvality a jakosti je certifikován normou IFS. Mezi výrobní sortiment patří známé pudingy, knedlíky, kaše, zahušťovadla, palačinky, bramboráky, kypřící prášky a mnoho dalšího. 1891 - první pudingy. Tradice firmy sahá až do konce 19. století. V této době se Christian Pešek pustil do průmyslového zpracovávání brambor. V jeho práci poté pokračoval od roku 1891 švagr František Malinský, který postupně skupovat další škrobárny a z malé továrničky vybudoval silný podnik. Amylon BIO pudingy v bodech: suroviny nejvyšších kvalit přidaná hodnota superpotravin velké množství živin a minerálů dlouhá tradice prvotřídní vanilka z prosluněného Madagaskaru