Fazole mungo Allnature jsou původem z Indie, dnes jsou ale podobně jako další suroviny rozšířené po celém světě. U nás je zatím mají v povědomí především příznivci zdravého stravování. Jde o malé fazolky olivové barvy se specifickým aroma. Obsahují bílkoviny, vitamíny skupiny B a minerální látky jako vápník, hořčík, železo a draslík.
Fazole mungo Allnature jsou původem z Indie, dnes jsou ale podobně jako další suroviny rozšířené po celém světě. U nás je zatím mají v povědomí především příznivci zdravého stravování. Jde o malé fazolky olivové barvy se specifickým aroma. Obsahují bílkoviny, vitamíny skupiny B a minerální látky jako vápník, hořčík, železo a draslík. Setkat se s nimi můžeme především při přípravě čínských nebo indických jídel.
Po uvaření je můžete použít do salátů, zeleninových polévek či masových a zeleninových směsí. Výborné jsou i jako příloha.