Chôdza nášho psa sa zlepšila

Produkt je převážně chválen za účinnost při zlepšování pohyblivosti a kloubního aparátu psů, zejména u starších nebo velkých plemen. Uživatelé však upozorňují na obtíže s podáváním tablet a ojedinělé případy nežádoucích reakcí.
Chôdza nášho psa sa zlepšila
Je vidět, že po užití náš pes chodí lépe a když pár dní vynecháme, tak je to znát. Máme německého ovčáka starou 15 let
Lepe chodi a tolik nekulha
Lepe chodi a tolik nekulha
Desetiletá fenka německého ovčáka, odebraná z nevhodných podmínek, měla špatnou stravu, minimální pohyb. Máme ji tři roky, zpočátku po krátké procházce kulhala. Dávám jí Alavis a ujde až 5 km, nekulhá, sama vyskočí do auta, z auta, trochu si i popoběhne.. Jsme velmi spokojeni.
Alavis dávám do kousku sýra.
Chutná
Pomáhá
Super dávkování
Nevydrží moc dlouho
Super produkt, kupujeme často.
po více než 14 dnech používání se náš pejsek lépe pohybuje,
Alavis kloubní výživa- fenka se necha trochu přemlouvat, ale vždy nakonec tablety přijme. Užívá krátce, nemohu posoudit výsledek a doufám ve zlepšení. Je ale dost zklidněná.
Fence Merit bude 7 let a má problémy - zadní nohy.
pes má utržené vazy v koleni Udržuje ho to trochu v pohybu
Bylo doporučeno veterinářem
Účinný.
Užíváme, vždy jen měsíc a pak vysadíme. Používáme s Alavis maxík, ten užíváme stále.
Ešte len začal užívať, ale verím, že pomôže...
Hýbe se lépe, přípravek opravdu pomáhá.
Psi tablety polikaj bez problémů. Účinek na klouby zatím nemohu posoudit. Krátká doba užívání.
Naší feně pomáhá, přestala kulhat....... Newfoundland 7 let . Lék drtime v hmoždíři a zamaskujeme ve žrádle
kupuji opakovaně a spíše preventivně
Hledala jsem dlouho pro moji starou fenku něco, co by jí poslední roky ulehčilo, bylo viditelné, že má kloubní problémy. Po asi tak 3-4 týdnech denní tabletky začala být živější, měla zase chuť chodit venku déle. Tabletku jí dávám do jídla nyní už rok, zdá se, že jí to dělá dobře.
Jsou vidět výsledky. Je viditelný lepší pohyb. Funguje.
Je badať menšie zlepšenie pohyblivosti.
Veľká tableta, psovi nevonia, musím ju podrvit do krmiva
Celkovo dobrý výrobok, účinky sú badateľné
Pozoruji zlepšení pohybu u svého velkého pejska.
Dávam podla návodu a môj psík je spokojný
Copak já, ale pes je spokojený, jemu se ulevilo od nemocných kloubů