Vertikutátor Recenze AL-KO Combi Care 36 E Comfort

Recenze AL-KO Combi Care 36 E Comfort

Travní elektrický provzdušňovač AL-KO Combi Care 36 E Comfort, funkce frézování, provzdušňování a sbírání. Výměna válců bez použití nářadí. Vertikutační a provzdušňovací válec, včetně sběrného koše součástí dodávky. Díky vertikutačnímu válci s dvaceti ocelovými noži je tento model obzvláště robustní a umožňuje opravdu účinné a důkladné obdělání půdy.

54121154m05117. května 2025

cena / výkon

pavla.nav4625. dubna 2022

Určitě velký makáč, jak jsem ho nazvala.

Koš absolutně k ničemu. Nutno každých 5 metrů zastavovat a vysypávat koš. Trávu do koše nelze vůbec posbírat. Nutno použít na sběr vyhrabané trávy sekačku. Značkový vertikutátor, vyšší cena, váhově těžší, nemá pojezd.. Madlo je tak špičkově udělané, že po prvním použítí (vyharabání 660 litrů staré trávy) mám doslova puchýře jako prase.

Zbytečně drahá záležitost, pokud se nechcete honosit značkou. Myslím, že jiné lacinější stroje Vám prokáží tutéž službu. To Vám ale nikdo neřekne, musíte si to zaplatit a pak to poznáte.

Registrovaný uživatel24. dubna 2022

Pracuje tak, jak má, mám již sekačku AL-KO a spokojenost.

Registrovaný uživatel27. dubna 2021

Jsem velmi spokojen,jede jak má.Montaz samotného stroje zvládne i žena.Mohu doporučit

Registrovaný uživatel6. června 2020

dobrý výkon snadná obsluha, lehký stroj, skladný

dobrý stroj