Pomáhá spolehlivě. Používám už dlouho.

Pomáhá spolehlivě. Používám už dlouho.
Užívám delší dobu, jsem spokojená
Najlepšia cena aj s poštovným.
Produkt užívam denne. Pomáha pri menopauze.
Odporúčam.
Opravdu mi Menoxin zabral na projevy menopauzy. Doporučuji.
Pro mně funguje proti všem příznakům klimakteria, jednoduché dávkování
pomaha a doporucuji
kupuji opakovaně,za mě funguje
po 2,5 měsici zabralo,potíže uplně přestaly,jsem spokojená
Produkt jsem si vybrala na základě recenzí ostatních uživatelek. Užívám asi měsíc a půl, 2 x denně tabletu. Výborný - návaly horka jsou pryč.
Za sebe mohu jen doporučit, budu užívat i nadále. Přírodní výrobek, který funguje a za dobrou cenu.
Dostupnost.
Neúčinkuje podle představ.
Nevím o ničem jiném, lepším....
od ADVANCE už dlouho užívám více preparátů
kvalita, účinnost
Moc jsem tomu nevěřila, ale musím uznat, že je mi lépe. Děkuji.
Hodně mi ulevilo od návalu horka
návaly téměř zmizely
Po několika týdnech užívání myslím, že návaly se zmenšily. Nespavost zůstala stejná.
neuškodí... je to přírodní produkt
bohužel nemůže zajistit takové výsledky jako chemie, ve které bohužel vyrůstáme a žijeme.
Užívám s pocitem, že tělu neuškodí, ale hormonální substituce zajistí klidný průběh menopauzy.
Je to přírodní přípravek a jediný z velké nabídky podobných mi pomáhá.
Přípravek jsem objednala na základě pozitivních recenzí a jsem spokojená.Je potřeba brát pravidelně a delší dobu,poté návaly a noční pocení ustoupilo.Zpočátku jsem brala 1 tbl ráno a večer,nyní už jen večer.
Přípravek doporučuji.
Jsem v menopauze..... nejvíce trpí návaly, návaly horka....
poprvé od doby, co mám tento produkt, se cítím lépe
opravdu funguje a pomáhá, to vše za velmi dobrou cenu ve srovnání s ostatními podobnými produkty