Recenze Abena Bambo Nature Pants 5 12-18kg 19 ks

Natahovací plenkové kalhotky pro děvčátka i chlapce jsou s prodyšným povrchem. Tyto speciální tréninkové kalhotky jsou skvělým pomocníkem v době, kdy se dítě učí chodit na nočník. Vyrábí se v Dánsku, s dodržením nejpřísnějších kritérií týkajících se výrobní technologie i použitých materiálů.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Plenkové kalhotky Abena Bambo Nature Pants jsou chváleny za pohodlné nošení, ekologický materiál a spolehlivou nepropustnost. Většina recenzentů je považuje za ideální pro denní i noční použití, přičemž ocenili i příznivou cenu. Ojediněle se však objevila vyrážka u dětí v horní části, kde chybí výplň, což může být pro některé uživatele zásadní.

• Dobře sedí na těle
  • Neprotečou
  • Ekologické
  • Pohodlné a měkké
  • Dobrá cena
  • U některých dětí způsobují vyrážku v horní části, kde není výplň

Chrissbende9. března 2026

Perfektní! Při pohybu dítěte neškrtí ani přes nožičky, ani přes bříško.

Registrovaný uživatel11. července 2022

Neprotekaji, rychle a snadne nasazeni, prijemny material

Registrovaný uživatel26. dubna 2022

Perfektní tréninkové kalhotky,hebké,nelepí se k pokozce,protože nemaji vevnitr síť.Neprotékají.

Nemají zápory

Registrovaný uživatel8. prosince 2021

Eko

Registrovaný uživatel12. října 2021

Vydrží i v noci. Hezky sedí. Jsou pružné.

Plenky doporučuji, zvláště pro větší děti.

Registrovaný uživatel23. června 2021

Dobrý pleny, eko, dobra cena, super pro dite, idealni i do tepleho pocasi, spokojenost. Nevim, proc se vyrabi ostatni neeko pleny, kdyz je videt, ze to jde.

Registrovaný uživatel20. března 2021

- neprotečou - EKO - dobrá cena - pěkný desing - sedí dobře - měkké ( pohodlné)

Perfektní na noc, dítě si je muže samo stáhnout a dojít si na záchod nebo nočník drží dobře a nikdy nám neprotekly a jsou EKO za přijatelnou cenu doporučuji za nás top top top

Registrovaný uživatel26. února 2021

Krom jednoho zaporu viz nize jsou super, nejlepsi co jsme meli.

Nekdy se plenky promoci i ve vrchni casti, kde neni vypln a mala z toho miva vyrazku. Zapinaci toto nedelaji.