Kniha Recenze 100 způsobů, kterými si zbytečně komplikujeme život: ...a jak s tím přestat! - Dušan Kadlec (2018) [E-kniha]

V knize naleznete 100 způsobů, kterými si častokrát nevědomky, ale zato pořádně, komplikujeme život každodenními činnostmi, rozhodnutími a kroky. Kniha však není jakousi kritikou na naše životy, to vůbec. Jsou v ní, právě naopak, nabízené vysvětlení daných situací, spolu s radami a kroky vedoucími k jejich nápravě... Vedoucími k jednoduššímu životu.
Porovnat ceny 379 Kč

danareha15. února 2025

Kniha splnila očekávání, dobře a srozumitelně napsaná,

Registrovaný uživatel14. března 2021

Dobře se čte. Docela mě motivovala.

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

Samá pozitiva

Registrovaný uživatel16. listopadu 2020

Kniha mne nadchla. Je napsána jednoduše, aby ji každý pochopil. Určitě se stane součástí mého vývoje, když bude potřeba, opět po ní sáhnu. Doporučuji hlavně těm, kteří na sobě chtějí zapracovat, změnit si přístup k sobě i k životu.

V knize je plno dobrých rad a hlavně konkrétních příkladů. S čím trochu bojuji, je v řešeních, která se asi trochu liší když je člověk sám a když je v páru.