Hlavička stránky

Proteiny pro vegany

Proteiny neboli bílkoviny poskytují tělu esenciální aminokyseliny pro růst a regeneraci svalových tkání. Patří k základním složkám, které si tělo nedokáže samo vyrobit. Vegan proteiny se vyrábí z rostlin. Jsou ideální pro sportovce, kteří se snaží snížit příjem živočišných produktů, vegany, vegetarián nebo alergiky. Při výběru zvažte původ a procentuální poměr proteinů, sacharidů a tuků. Vegan proteiny jednoduše smícháte s vodou nebo rostlinným mlékem a vypijete, případně je můžete přidat do jídla. Zdrojem proteinů jsou také proteinové a energetické tyčinky a hlavně pestrá strava.

Proč začít užívat vegan protein

Výhody

  • Rostlinný zdroj proteinů
  • Obsahují esenciální aminokyseliny
  • Bohaté na vlákninu a zdravé tuky
  • Snadno stravitelné

Nevýhody

  • Mohou mít specifickou chuť, která nemusí vyhovovat všem
  • Vyšší cena v porovnání s jinými doplňky stravy
  • Nenahradí zdravý pohyb ani pestrou stravu

Jaký je původ proteinů?

Obsah proteinů ve výrobku

  • Do 50 % – Tyto produkty jsou doplněny sacharidy a tuky. Výhodou může být lepší chuť nebo i stravitelnost výrobku. Sacharidy a tuky ale snadno získáte jiným způsobem než v potravinovém doplňku.
  • 50 až 75 % – Tyto proteinové produkty mohou být doplněny sacharidy a tuky, které ovlivňují chuť a stravitelnost výrobku.
  • 75 až 90 % – Produkty s vysokým obsahem proteinů jsou obecně považovány za kvalitní.
  • 90 % a více – Produkty s maximálním obsahem proteinů jsou považovány za velmi kvalitní.
Hlavní obsah stránky

Proteiny pro vegany

Zrušit filtry

Proteiny neboli bílkoviny poskytují tělu esenciální aminokyseliny pro růst a regeneraci svalových tkání. Patří k základním složkám, které si tělo nedokáže samo vyrobit. Vegan proteiny se vyrábí z rostlin. Jsou ideální pro sportovce, kteří se snaží snížit příjem živočišných produktů, vegany, vegetarián nebo alergiky. Při výběru zvažte původ a procentuální poměr proteinů, sacharidů a tuků. Vegan proteiny jednoduše smícháte s vodou nebo rostlinným mlékem a vypijete, případně je můžete přidat do jídla. Zdrojem proteinů jsou také proteinové a energetické tyčinky a hlavně pestrá strava.

Proč začít užívat vegan protein

Výhody

  • Rostlinný zdroj proteinů
  • Obsahují esenciální aminokyseliny
  • Bohaté na vlákninu a zdravé tuky
  • Snadno stravitelné

Nevýhody

  • Mohou mít specifickou chuť, která nemusí vyhovovat všem
  • Vyšší cena v porovnání s jinými doplňky stravy
  • Nenahradí zdravý pohyb ani pestrou stravu

Jaký je původ proteinů?

Obsah proteinů ve výrobku

  • Do 50 % – Tyto produkty jsou doplněny sacharidy a tuky. Výhodou může být lepší chuť nebo i stravitelnost výrobku. Sacharidy a tuky ale snadno získáte jiným způsobem než v potravinovém doplňku.
  • 50 až 75 % – Tyto proteinové produkty mohou být doplněny sacharidy a tuky, které ovlivňují chuť a stravitelnost výrobku.
  • 75 až 90 % – Produkty s vysokým obsahem proteinů jsou obecně považovány za kvalitní.
  • 90 % a více – Produkty s maximálním obsahem proteinů jsou považovány za velmi kvalitní.
Dostupnost
Seznam produktů kategorie
Protein Vegan Protein 2000 g - Biotech USA - Čokoláda - Skořice

Vegan Protein 2000 g - Biotech USA - Čokoláda - Skořice

  • Hmotnost 2000 g
  • Obsah proteinu 19 %
  • Čokoláda
  • Vegan
  • Počet porcí 80

Základem je rýže a hrášek. Potraviny rostlinného původu narozdíl od potravin živočišného původu, nejsou zdroji kompletních…

od 1 169 Kč

v 20 obchodech

Porovnat ceny
Filtry
Filtrování
Smazat všechny filtry

Kategorie