Udává množství proteinů obsažených ve 100 g produktu. 1 % odpovídá 1 gramu proteinu.
Proteiny s příchutí jahody a Muscletech
- Podle oblíbenosti
Seznam produktů kategorie
Muscletech Phase8 2100 g, jahoda
999 Kč
- Mix
- Vícesložkový
- Obsah proteinu 62,4 %
- Obsah sacharidu 6,8 %
- Obsah tuku 4,8 %
Phase8 je prémiový vícesložkový protein, který zásobuje svaly potřebnými živinami až po dobu 8 hodin. Každá odměrka obsahuje 26g bílkovin mléčného původu s postupným uvolňováním aminokyselin. …
Zelená Země Konopný protein extra jemný 500 g, vanilka
od 479 Kč
- Konopný
- Vegan
- Bez laktózy
- Bez lepku
- Obsah proteinu 98 %
Konopný protein extra jemné kvality nabízí až 65 % bílkovin, všech 23 aminokyselin a zároveň přirozený zdroj vlákniny, omega mastných kyselin a minerálů. Skvěle se doplňuje s živočišnými…
Zelená Země Konopný protein s kotvičníkem 500 g kakao/banán
od 520 Kč
- Konopný
- Vegan
- Bez lepku
- Obsah proteinu 40,5 %
- Obsah sacharidu 5,4 %
Konopný protein s kotvičníkem obsahuje 65 % rostlinných bílkovin, kompletní spektrum aminokyselin a přírodní podporu fyzické kondice. Díky kombinaci nutričně hodnotného proteinu a byliny…

Nitro-Tech Performance - MuscleTech Příchuť: jahoda, Balení (g): 1810 g
- Jahoda
- Bez lepku
- Obsah proteinu 30 %
Nitro-Tech - vysoce kvalitní proteinová formule kombinující 3 druhy syrovátkového proteinu a kreatinu pro nejnáročnější…
Explomaxshop.cz

MuscleTech Nitrotech 998g - jahoda
- Jahoda
- Počet porcí 22
- Hmotnost 998 g
Nejnovější proteinový přípravek z dílny MuscleTech, obsahuje vysoký obsah syrovátkové bílkoviny, jako zdroj bílkovin byly…
Kulturistika.com

MuscleTech Mass-Tech 3180g - jahoda
- Jahoda
- Počet porcí 14
- Hmotnost 3180 g
MuscleTech Mass-Tech Performance Series 3180 g je výrobek s vyspělou a ověřenou recepturou, který je ideální především pro…
Kulturistika.com

MuscleTech Nitro-Tech 100% Whey GOLD 2,27kg - jahoda
- Jahoda
- Počet porcí 69
- Hmotnost 2270 g
Nejnovější proteinový přípravek z dílny MuscleTech, obsahuje rychle vstřebatelné peptidy jako zdroj bílkovin byly použity ty…
Kulturistika.com


