Nominal Špaldová celozrnná jemně mletá 1 kg
od 42 Kč
- Hladká
- Špaldová
- Hmotnost 1000 g
Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost. Je vyrobena z vlastní produkce na Českomoravské vrchovině ve vysoké potravinářské kvalitě.
od 42 Kč
Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost. Je vyrobena z vlastní produkce na Českomoravské vrchovině ve vysoké potravinářské kvalitě.
od 115 Kč
Mix B je sypká směs bez lepku vhodná na přípravu bezlepkového pečiva a kynutého těsta. Skládá se z kukuřičného škrobu, rýžové mouky, proteinu z vlčího bobu, hroznového cukru, jablečné vlákniny, …
od 38 Kč
Celozrnná hladká špaldová mouka je zdravější variantou obyčejné pšeničné mouky. Díky vysokému obsahu bílkovin v hladké špaldové mouce je pečivo nadýchanější, proto se celozrnná hladká špaldová…
od 108 Kč
Schär Mix C Patisserie je sypká bezlepková potravina s kypřícím práškem. Je skvělou surovinou na pečení nejrůznějších buchet apod. Směs obsahuje kukuřičný škrob, kukuřičnou mouku a zahušťovadlo…
od 42 Kč
Žitná chlebová mouka v biokvalitě je hladká a tmavá, je vhodná pro pečení chleba v domácích pekárnách, v peci či troubě. Žitnou mouku můžete přidat také do těsta na perník. Žito je velmi…
od 39 Kč
Pohanková mouka celozrnná je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu. …
od 189 Kč
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Vyrábí se z loupaných sladkých mandlí. Mandle jsou bohaté na bílkoviny a nenasycené mastné kyseliny, a hlavně zdravé tuky. …
od 67 Kč
Šmajstrhla pohanková mouka je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slouží jako pojivo. Svoji hrubostí…
od 165 Kč
Mandlová mouka je vyrobena z vyloupaných blanšírovaných mandlí. Výborně se hodí pro všechny, kteří drží bezlepkovou dietu nebo se stravují nízkosacharidově - Low Carb. Využijte ji při pečení…
od 29 Kč
Rýžová mouka je vhodná k zahušťování pokrmů, při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Lze ji využít i na sladké nepečené dezerty. Mouka je přirozeně bezlepková.
od 28 Kč
Žitná mouka vzniká rozemletím žitného zrna. Nemusí být nutně celozrnná, aby si v sobě uchovala důležité živiny. Žito je blízce příbuzné pšenici, ovšem je tmavší a má tenčí zrno. Ze všech obilnin…
od 59 Kč
Jemně mletá bílá mouka v bio kvalitě. Vhodná pro všechny druhy pečení, přípravu palačinek nebo k zahuštění polévek a omáček. Mouky Bioharmonie jsou vyráběny v bio mlýně v malých šaržích tak, aby…
od 119 Kč
Pokud chcete doplnit do jídelníčku vlákninu, tak sáhněte po mandlích, které ji obsahují z oříšků nejvíce. Zkuste jemně mletou mouku z nepražených bílých (blanšírovaných) mandlí. Skvěle se hodí…
od 28 Kč
Ovesná mouka se vyznačuje vysokým obsahem bílkovin. Je vhodná pro přípravu ovesné kaše, na přípravu slaných i sladkých těst. Lze ji použít i na zahuštění polévek a omáček či do karbanátků.
od 37 Kč
Mouka je bezlepková, vhodná na přípravu slaného pečiva, placek i nejrůznějších sladkých moučníků či sušenek. Mouku lze použít na vaření a pečení v bezlepkové kuchyni, hodí se také jako příměs do…
od 56 Kč
Všestranná hladká pšeničná mouka, díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Mouka je vhodná k pečení, zahušťování, smažení nebo vaření.
od 51 Kč
Čiroková mouka je jemné konzistence. Tato bezlepková mouka je vhodná pro zahušťování masových a zeleninových pokrmů a polévek, na obalování, pečení sušenek, moučníků i jako příměs do běžného…
od 39 Kč
Žitná mouka je především základem mnohých chlebových těst. Je vynikající i pro pečení perníků a perníkových výrobků. Celozrnná mouka je vymleta z celého zrna, ze kterého nejsou odstraňovány…
od 69 Kč
Bílá biomouka na sváteční pečení. Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.
od 65 Kč
Pohanka pro výrobu pohankové mouky Probio je loupaná výhradně mechanicky. Tento způsob (na rozdíl od termického loupání) je velmi šetrný a vede k zachování původních chuťových a výživových…
od 99 Kč
Univerzální směs mouky na pečení. Dá se použít také na chléb, nebo výrobu čerstvých domácích těstoviny. Domácí těstoviny můžete usušit, nebo zmrazit na pozdější použití. Je to opravdu jednoduché.
od 79 Kč
Přirozeně bezlepková mandlová mouka je vhodná na pečení koláčů, dortů a dezertů. Dodá sladkostem více vitaminů, minerálů a výbornou chuť mandlí. Je vhodná jako náhrada klasické pšeničné mouky. …
od 50 Kč
Chlebová mouka pšeničná - skvělý parťák na vaše domácí pečení. Chlebová mouka umí dát vašemu pečivu tmavší barvu, pevnější strukturu a spousty živin. Nezklame vás při domácím pečení chlebů, …
od 146 Kč
**Vital Country Mandlová mouka standard** Mandlová mouka standard od výrobce Vital Country je všestranným produktem, který najde široké uplatnění ve vaší kuchyni. Tato mouka je vyráběna z…
od 69 Kč
Mandlová moučka je bezlepkovou a nízkosacharidovou alternativou k běžným obilným moukám. Hojně se využívá při low carb, paleo a keto dietě na výrobu dortů, palačinek, chleba či pizzy. Bílá…
od 35 Kč
Špaldová mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné. Pokrmům dává jemnou oříškovou chuť a vůni. Lze ji s pšeničnou moukou míchat, nebo ji zcela nahradit.
od 16 Kč
Kukuřičná mouka hladká je využívaná k zahuštění omáček a polévek nebo také jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Při přidání kukuřičné mouky, 3 % váhy, do mouky získáte vláčnější…
od 26 Kč
Celozrnná pšeničná mouka je zdravější a lépe stravitelnější, než klasická bílá mouka. Lze ji použít všude tam, kde bychom sáhli po klasické bílé mouce. Pro vás, kteří začínáte s celozrnnou…
od 34 Kč
Sójová mouka je zdrojem cenných bílkovin. Neobsahuje lepek, v receptech na přípravu pečiva je proto třeba používat ji pouze jako doplňující mouku k mouce obsahující lepek (pšeničná, semolinová…
od 61 Kč
Polohrubá bílá mouka v bio kvalitě se používá hlavně při přípravě buchet, koláčů, perníků, makovníků a mnoha dalších pečených sladkých dezertů. Mouky Bioharmonie jsou vyráběny v bio mlýně v…
od 45 Kč
Hladká špaldová mouka Nominal má příjemnou oříškovou příchuť. Hodí se k výrobě různých typů pekařských výrobků. Využijete ji při pečení chleba, pečiva, sladkých i slaných koláčů, palačinek, …
od 45 Kč
Tato polohrubá špaldová mouka je vynikající pro přípravu sladkých i slaných pokrmů, kynutých těst na koláče, vánoček, buchet, rohlíků, pletýnek, ale dokonce i litých těst na muffiny a perník. …
od 102 Kč
Bezlepková mouka Unimix je vhodná pro bezlepkovou dietu. V kuchyni je ji možné využít jako běžnou mouka. Skvěle poslouží při pečení, zahušťování, smažení nebo při přípravě těstovin či…
od 26 Kč
Lněná mouka po namočení do tekutiny silně bobtná, a je proto vynikající pro zahušťování nápojů a pokrmů. Používáme ji pro zahušťování koktejlů, polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Hodí se i…
od 16 Kč
Kukuřičná polohrubá mouka je bohatá na vlákninu, minerály, vitamíny a bílkoviny, neobsahuje lepek, který se nachází v ostatních obilninách. Je proto vhodná pro osoby trpící celiakií. Kukuřice…
49 Kč
Špaldová celozrnná hladká mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné. Pokrmům dává jemnou oříškovou chuť a vůni. Lze ji s pšeničnou moukou míchat, nebo ji zcela nahradit.
25 Kč
Žitná celozrnná jemná mouka je vhodná na přípravu domácích chlebů a kvásku, na pečení slaných i sladkých pokrmů a sladkého pečiva. Oblíbené jsou žitné rohlíčky, žitné palačinky, medovník a další…
od 135 Kč
Bezlepková mouka Mantler je vyrobena na bázi kukuřičné mouk, s přídavkem sójové mouky. Lze ji použít při přípravě široké škály výrobků určených pro bezlepkáře.
299 Kč
Pistáciová mouka je přirozeně bezlepková. Vyrábí se z loupaných pistácií pražením horkým vzduchem. Pistácie jsou poté sekané a nakonec jemně mleté na mouku. Má světle hnědou až zelenou…
od 28 Kč
Jahelná mouka Natural se vyrábí loupáním prosa. Vznikají tak žluté kuličky o průměru asi jeden milimetr. Mouka neobsahuje lepek, proto je zcela vyhovující pro osoby trpící celiakií. Navíc se…
od 186 Kč
Pistáciová mouka nepražená obsahuje jen minimální podíl tuku, ale zároveň jsou v ní zastoupené všechny potřebné živiny. Je vhodná zvláště při pečení dortů a cukroví, perfektní na výrobu domácích…
od 80 Kč
Mandlová mouka je vhodná pro bezlepkovou dietu i na nízkosacharidovou stravu. Zachovává si všechny vitamíny a minerály, které obsahují mandle například hořčík, fosfor či vitamin E. Má…
od 79 Kč
Kaštanová mouka je přirozeně bezlepková a je tedy vhodná i pro celiaky a osoby dodržující bezlepkovou dietu. Kaštanová mouka má nasládlou chuť a příjemnou vůni a je ideální pro pečení koláčů, …
od 35 Kč
Rýžová mouka je vhodná k zahušťování pokrmů, při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Lze ji využít i na sladké nepečené dezerty. Mouka je přirozeně bezlepková.
od 41 Kč
Mouka typu "0" se získá broušením a proséváním nejlepších měkkých zrn s vysokým obsahem bílkovin. Neobsahuje žádné cizí látky, nečistoty a neprošla umělým bělením nebo podobnými postupy. Mouka…
105 Kč
Mouka z loupaných mandlí je vhodná hlavně na výrobu makronek pro svoji jemnost. Mouka je vhodná na zjemnění korpusů (bisquitů), lineckých těst, na přípravu dortů, marcipánu, desertů, makrónek, …
od 119 Kč
Bezlepková směs Nomix je vhodná k přípravě kynutých, třených i křehkých těst, na koláče, buchty, knedlíky, lívance, palačinky, křehká těsta i vánoční cukroví, ale také třeba na pizzu nebo…
od 38 Kč
Špalda je prastará obilovina, která nebyla šlechtěna, tudíž si zachovala velké množství cenných látek. Špalda obsahuje zejména hodně hořčíku a vitamínů skupiny B. Ze špaldové mouky lze vařit…