iPlody Fazole mungo 1 kg
72 Kč
Fazole mungo jsou indická surovina, která je dnes ovšem oblíbená po celém světě. Využívají se především v čínské a indické kuchyni. Uvařené jsou vhodné i jako příloha nebo se mohou přidávat do…
72 Kč
Fazole mungo jsou indická surovina, která je dnes ovšem oblíbená po celém světě. Využívají se především v čínské a indické kuchyni. Uvařené jsou vhodné i jako příloha nebo se mohou přidávat do…
170 Kč
Bango jsou velké strakaté fazole tmavočervené až černohnědé barvy. Jsou výborným zdrojem vlákniny a bílkovin. Fazole stačí namočit na cca 4–8 hodin do vody, propláchnout a uvařit.
89 Kč
Červená čočka je druhem čočky, která se prodává slupky zbavená a která je uvnitř spíše než červená oranžová. Červená čočka je bohatým zdrojem železa, selenu, fosforu, zinku, vitamínu…
26 Kč
Fazole mungo jsou indická surovina, která je dnes ovšem oblíbená po celém světě. Využívají se především v čínské a indické kuchyni. Uvařené jsou vhodné i jako příloha nebo se mohou přidávat do…
39 Kč
Červená čočka je druhem čočky, která se prodává slupky zbavená a která je uvnitř spíše než červená oranžová. Červená čočka je bohatým zdrojem železa, selenu, fosforu, zinku, vitamínu…
50 Kč
Čirok je jednou z nejstarších obilnin, je označován jako "pšenice celiaků". Jedná se tedy o přirozeně bezlepkovou potravinu, která je bohatým zdrojem bílkovin, vlákniny a minerálů. Rychle a…

Cizrně se také někdy říká římský hrách. Je to luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí. Cizrnu je…
iNatur

Bango jsou velké strakaté fazole tmavočervené až černohnědé barvy. Jsou výborným zdrojem vlákniny a bílkovin.Fazole namočíme…
iNatur

Žlutý hrách půlený má výhodu v tom, že je rychle uvařený. Nemusíte ho předem namáčet, stačí propláchnout. Můžete ho použít k…
iNatur

Cizrně se také někdy říká římský hrách. Je to luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí. Cizrnu je…
iNatur

Tyto malé fazolky vynikají především svojí jemnou chutí a můžete je použít na přípravu salátu, pomazánky nebo jako zavářku…
iNatur

Jde o velmi oblíbený druh čočky zejména v evropské kuchyni. Při vaření si udržuje tvar. Čočka je vhodná jako příloha k…
iNatur

Fazole barevná rubín nebo také červená ledvina - jde o středně velké fazole, které jsou používány především do chilli směsí.…
iNatur

Černá čočka má nízký glykemický index a je tedy vhodná i pro diabetiky. Díky své černé barvě je často nazývána "kaviár".…
iNatur

O zelené francouzské čočce (také Puy čočka) se nedá mluvit jinak než jen v superlativech. Jde o nejzdravější a nejchutnější…
iNatur