Logo obchodu 4home.cz

4home.cz

421 hodnocení

81 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

ZUZANA NAVRÁTILOVÁpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

rychlost

poslali mi použitý gril, měl to být dárek. Doposud jsem byla spokojena, ale po této zkušenosti už nikdy víc.

Lukinpierekpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Vše super a perfektni, již jsem objednával více krát a jejich obchod je u mě Pecka, skvěla komunikace obchodu za skvělé a rozumné ceny. +plus rychle dodání zboží a báječná cena zboží. Prostě super Internetový Shop.

Mínus Žádne vše proběhlo fajne a bez problému, jak dodání zboží tak kvalita zboží za rozumnou cenu. již jsem doporučil více Známých a lidem váš obchod.

Bejda 70před 9 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost dodání, v minulosti všechno v pořádku

Nyní špatně zabalené zboží, 2 věci - miska a keramická kočka poškozené. Nevracím, není čas, mám to jako dárek, snažím se to opravit, ale zamrzí to..práce navíc!

Libušepřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji. Zaslali mi jiné zboží. Takové jednání považuji za podvodné !

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

nic

Nekvalitní zboží. Objednán cestovní kufr, po jednom použití rozbité madlo kufru, nešlo vysunout. Obchod nedoporučuji.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Dorucene zbozi vypada v poradku, jedna se o darek.

Bez informovani dopredu zmenili dopravu doruceni. Kvuli chybe na eshopu, jde zvolit typ dopravy, pres ktery ale nejde balicek dorucit. Tvrdi, ze se jedna o vyjimku, zkousela jsem vickrat a nevhodna doprava jde vzdy zakliknout. Nestastne na tom je, ze se sami rozhodli balicek poslat na fakturacni adresu, ktera byla odlisna od zvolene zasilkovny. Jiny kraj a mesto. Na infolince jsem se nedockala zadne omluvy a vymluva typu, ze se snazili splnit doruceni balicku do dalsiho dne mi prijde chaba. K cemu mi je doruceni balicku do dalsiho dne, kdyz se nachazi v jinem meste i kraji, nez jsem potrebovala. A styl ukonceni hovoru ani nebudu komentovat. Spatny.

Infopřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednáno 1.2.do dnešního dne zboží nebylo dodáno, objednala jsem z tohoto eshopu, kde bylo uvedeno, že odesílají do 24 hodin, současně z jiného eshopu objednala na dobírku a přišlo okamžitě. 8.2. přišlo, že bylo předáno přepravci, dodnes pořád nedošlo. Velké zklamání a tady už nikdy neobjednám!

Monca Kaufpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Zboží dorazilo velmi, ale upozorňuji velmi nekvalitní, křivé, Nic horšího jsem v životě snad nekoupila. Škoda, že sem nejdou vložit fotky, to byste se pobavil.

Renata Starečkovápřed rokem
Doporučuji obchod

Objednala jsem si sadu talířů, jeden přišel rozbitý. Stačilo poslat fotku a popsat situaci a firma mi obratem poslala talíř nový. Objednávala jsem u nich víckrát a jsem velice spokojená mohu jen doporucit

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

nic

zboží objednáno, zaplaceno, NEDODÁNO.

Marie Kyspřed rokem
Nedoporučuji obchod

Dcera objednala závěsy za 5! tisíc! Přišly úplně jiné. Volala 4home operátorem, která je tam jen na okrasu. Nikdo se neozval. Jen zasilkovna, ze máme zboží odeslat zpět. To jsme udělali a od 17. 12. ani slovíčko. Už nikdy tenhle obchod!!!!

Jiří Laudátpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic - zboží nepřišlo

Po pěti dnech od objednání mi napsali, že se omlouvají, ale zboží mají vyprodané. Je pár dní před Vánoci, takže z toho mám opravdu radost.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

rychlost dodání, výběr obchodu

Zakoupila jsem zboží v akci 1+1, dorazil pouze jeden kus. Pokoušela jsem firmu kontaktovat, bohužel bez odezvy.

Martina Zaoralovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

Opravdu velmi, velmi lituji, že jsem si před objednávkou nepřečetla recenze. Ještě se mi nestalo, aby zboží přišlo v tak dezolátním stavu. Produkty nejsou bůh ví jak extra levné, a ta drzost odeslat zboží evidentně poškozené, ještě před úplným rozbalením. Je to k pláči.

Adéla Švorcovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

Objednala jsem vánoční povlečení. Povlečení je šité šikmo, téměř každý kus povlečení - deka, polstar a polstarek je jinak velký (mám dva páry). Dokonce jsem našla díru v povlaku na polštář. Kvalita šití a rozměrů je tedy dost mizerná. Možná jen kvalita materiálu je uspokojivá. Myslím, že bych to za zlomek ceny koupila na Aliexpressu. Bohužel jsem si toho všeho všimla až po vyprání, takže nemohu vrátit (a zaplatit si evidentně ještě poštovné). Obchod nedoporučuji.

Vacek Zderpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Čínské zboží, nekvalitní, drahé. Dnes jsem posílala zpět, na vlastní náklady, přes poštu, zaplatila jsem 179,00 Kč. To si každý raději ten šmejd nechá, než za takové poštovné!!!! Už nikdy více.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Předražené zboží na obrázku vypadá lépe Poškozené zboží - konkrétně povlak na polštářek roztrhlý!!!

Kosler Apřed rokem
Nedoporučuji obchod

Velký výběr

Umělé zvyšování cen, aby ve slevě vypadaly jejich produkty levně

Ivo Krejčípřed rokem
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodání

Učinil jse 3 objednávky,misky,sadu nádobí a hrnky.V každé dodávce byl 1 ks buďto zašlý,nebo poškozený!Nádobí s pěkným designem,ale už zde objednávat nebudu.

Tony Satirapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Jelikož jsem mrkla před zaplacením na recenze, rozhodla jsem se platbu neprovést. Nabízí bankovní převod, ale systém Vás přehodí automaticky na platební bránu. Z jiných eshopů člověk ví, že pokud není jiná možnost, tak si vybírá tento způsob, ale bankovní převod, je bankovní převod. Kdybych nekontaktovala eshop a vyloženě po pár mailech netrvala na platebních údajích....se dozvídám, že si je mám vygenerovat a dle nich platbu zaslat. Jsou věci, bez kterých se raději obejdu.

Platba

Online platby (PayU)Platba kartou (Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Bankovní převodHotověDobírkaEdenredPAY_gallerry_beta

Doprava

Česká poštaDPD CZPPLZásilkovna (na adresu)

Výdejní místa

Vlastní místaČeská pošta (na poštu)DPD PickupPPL ParcelShopZásilkovnaBalíkovna

Kontaktní údaje

Kategorie