Logo obchodu Bitiba.cz

Bitiba.cz

132 hodnocení

70 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Levnější zboží než na konkurenčním zoohitu Široký výběr Možnost dodání: poštou, PPL nebo balíkovna Platba: dobírkou, kartou, převodem předem Dlouhodobé slevové kupóny 3 % a 5 % Vždy naprostá spokojenost nejen se zbožím, které je vždy řádně zabaleno, ale také celkově s komunikací s e-shopem. Moc nerozumím těmto negativním recenzím .. Občas se protrhne krabice (ne obsah), když kurýr veze 30 kg steliva, ale nic, co by zboží znehodnotilo. Za mě tedy spokojenost už několik let :-).

Škoda, že slevový kupón na slevu 400 Kč se sbírá celkem dlouho, i když nakupuji vcelku často :-)

Beatricepřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost a vstřícnost. Rychlá reakce na reklamaci a vrácení peněz.

Poškozené zboží, které nutně musím objednat znova.

Kubacelar 1234před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlé spojení s operátorem to mají zmaknuty když to tak hodně potřebuji

Produkty nejdou ze skladů v čr Neochota něco řešit od operátorů Lživé informace o produktu o dodání a td.. Z mého pohledu obchod kterému se raději vyhnout protože je to ztráta času Nechci si představovat kam produkt pošlou při reklamaci

Iostrcilovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

!!!!!!!!!!!

POZOR! Zřejmě další neverohodny e shop. Po objednání jsem zrusila platbu převodem a změnila na dobírku, po několika dnech jsem se dotazovala co je s mou objednavkou až potom mi napsali,že ji stornovali, zboží není skladem, je divné, že několik druhů zboží v mě objednávce není žádné, přesto je všechny nabízí dále.pokud bych se neptala tak ani nevím, že bylo storno,nevím jak by dopadlo zaplatit předem, asi bych se zpět peněz nedočkali,těchto zkušenosti je více, nehledě na to, že tento e shop jsem dříve nikde neregistrovala. Zboží nabízí dost pod cenou,tím lákají!!!

Jitka Jadrnápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednala jsem pro kočku kapsičky a granule za 690.-kč. Kapsičky přišly v pořádku ale granule přišly obyčejné a rozdíl v ceně je 320.-kc. Docela blbý, když chcete speciální dietu a oni pošlou obyčejné pro kastrované kočky, což jsem opravdu nechtěla. Včera řešení přes reklamaci jak emailem tak telefonicky. Komunikace děsná a na email dosud žádná reakce. Absolutně nedoporučuji.

Kristýna Spřed 2 lety
Doporučuji obchod

-Mají i zboží, které jsem jinde nenašla, nebo třeba jen jednu další stránku -Nejlepší ceny na trhu -Rychlost dodání -Komunikace také v pořádku, po přihlášení do účtu můžete sledovat stav své objednávky -Jeden pán zde píše, že nelze upravit objednávku po závazném odeslání, což je tedy pro mě vcelku běžné, ale kromě toho rovnou v e-mailu s potvrzením objednávky píší, že objednávku již bohužel nejde v dané chvíli změnit

-Stránky vypadají zvláštně, lehce nedůvěryhodně, proto jsem raději objednala na dobírku, ale vše proběhlo v pořádku, určitě objednám znovu -Výrobky nemají českou nálepku (spíše upozornění než minus)

M.V. před 2 lety
Nedoporučuji obchod

- rychlá dodávka

- nevstřícná komunikace pokud chcete do objednávky přidat položky. Vymlouvají se na to,, že balík již byl odeslán. Přestože jsem zde utratil již desítky tisíc, tak se vůbec prozákaznicky nechovají. - ceny se dost často mění - nekvalitní zabalení dodávky

Lukáš Bokůvkapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost doručení (odesláno do 24h), následně za 2 pracovní dny doma PPL. Kvalita výrobku se zdá dobrá. Cena bezkonkurenční, doprava zdarma (z Německa).

Vše v pořádku, malá vada na kráse, ale přece jenom byla. Bohužel jeden díl voliéry přišel s prasklou příčkou. Toto dle mého, ale není chyba bitibi, zabaleno kvalitně. Nejspíše došlo k poškození při přepravě, teď řeším reklamaci (po telefonu OK, čekám na odezvu na poslaný email). EDIT: reklamace vyřešena, za půl dne. Vzhledem k estetickému/malému poškození, jsem zvolil místo náhradního dílu nebo nového výrobku, slevu, kterou mi bitiba nabídla 20%. Takže servis super.

Michaela Forejtovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Na konci roku 2021 jsem objednávala klec, bohužel jsem si nezměřila správně rozměry a musela jsem ji vrátit. Do téhle chvíle byla komunikace se zákaznickým servisem výborná, domluvili jsme odvoz, zaslala jsem číslo účtu a vše proběhlo podle plánu. Zhruba po čtrnácti dnech mi přišel potvrzující email, že mi u eshopu vznikl přeplatek, který mi bude vyplacen. Do dnes ani po třech týdnech stále nemám peníze na svém účtu. Na otázku, kdy mohu platbu očekávat, jsem dostala odpověď, že byl příkaz k převodu předán účetnímu oddělení. Ale jestli takové účetní oddělení vůbec existuje, bůh ví. Stále věřím, že se jednou peněz dočkám, ale rozhodně to považuji za velmi špatnou zkušenost, co se proklientských služeb týče.

Humlova Gabrielapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Ochotnou operátorku, která mě ujistila, že balík skutečně ještě není v přepravě

Objednávka v pátek ráno. V sobotu se nic neděje, ani v neděli,ani v pondělí. Ani email, zpráva,nic. Ani v úterý a dokonce ani ve středu. Stále čekáme

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Objednávali jsme záchudky a místo nich přišli jen filtry . Proč inzerují toaletu když pošlou filtry

Katkapřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Nakupují zde každý měsíc již 2roky a vše v pořádku. Jen při poslední objednávce mi to neukázalo možnost volby dopravce. Objednávka byla dána do dvou balíků, jeden přišel Českou poštou během tří dnů, bohužel druhý je na cestě s GLS již týden

GLS nebrat, nejhorší dopravce

Mil Trpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost,super jednání při problému s objednávkou,skvělé ceny.

Michaela Bočkovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost doručení Skvělá komunikace Nejlevnější zboží oproti konkurenci

Nic

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání Nízké ceny oproti jiným e-shopům

Zboží přišlo v šíleném stavu. Česká pošta nechtěla balík převzít, protože bedna (která byla mimochodem 3x větší než samotné zboží) byla pomačkaná a potrhaná. Ptali se mě, zdá tam je něco křehkého. Naštěstí jsem si objednala pelech, kterému to nevadilo. Ale i pelech v bedně byl tak stahnutý strečkou, že jsem ho skoro hodinu dostávala ven. Škoda, že si firma dělá takovouto reklamu. Příště již nenakoupím a NEDOPORUČUJI!

Vemcoklavenpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost doručení, kvalita produktu, cena

Iwča mpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednala jsem klec, která přišla úplně rozlámaná, mříže úplně zdeformované a pokřivené, nedá se vůbec složit, mezi zohybanymi mřížemi mezery. V plastové vaně v polamanem rohu taková díra, že mi kralicci denně utíkají, poslala jsem fotky naprosto nepoužitelné klece, i přesto jsou prý důkazy zničené klece nedostatečné - a klec vám přijde v pořádku! Už nikdy zde neobjednám, veškeré fotky předávám na internet i s vaším přístupem. Klec byla zabalená jen ve dvou měkkých kartonech. Naprosto neschopně zabalené a je jasné, že v tomto klec nemůže dorazit v pořádku. I ta blbá drogerie co si objednávám mi přijde v pevnejsim balení, v polistyrenu či igelitových bublinkach. Lituji nákupu na vašich stránkách! Nemluvim o tom, že jste dopravci nenapsali kontakt, volali mi až po týdnu a stejně jsem si pro ni musela jít sama, abych stihla kralicky někam dát.

Zlatka Ohnesorgepřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Doručení bylo rychle

Bohužel objednala jsem si klec pro králíčka. Dnes přišla a je zničená. Jeden roh u spodku klece je rozbitý tak, že je tam díra a domeček pro králíčka je prasklý.

Tally Wpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Objednávala jsem cca rok přes bitibu a vždy jsem byla spokojena , ale u poslední objednávky jsem , takové chování ještě nezažila . Zapomněli mi poslat objednanou a zaplacenou položku a e mailem jsem žádala o dodatečné zaslání . To mi bylo zamítnuto z důvodu malé částky , ale že mi vrátí peníze, což jsem neměla zájem a chtěla jsem svoji položku, kterou jsem si objednala a zaplatila a chyba byla na jejich straně . Opakovaně mi to bylo zamítnuto , protože by poštovné museli platit ze své kapsy , tak jsem přímo volala na zákaznickou linku , kde byl opravdu velmi nepříjemný člověk a skoro se semnou nebavil, a pak už semnou přestali i komunikovat po mailech . Horší jednání jsem nezažila, takže NEDOPORUČUJI !

Míša Václavkovápřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Objednali jsme si boudy pro psy a přišlo zatepleni do boudy!!

Doprava

Česká poštaPPL

Kontaktní údaje

Kategorie