Logo obchodu Bitiba.cz

Bitiba.cz

130 hodnocení

70 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Monika Svobodovápřed rokem
Doporučuji obchod

Nakupuji zde často a zboží vždy přijde v pořádku. Levnější ceny než na zoohitu. Pokud tam jde zrovna vybrat dopravce, tak přes PPL mi to přijde do dvou dnů.

Docela často nejde vybrat dopravce a potom je to zasláno přes DHL a následně poštou, takže to trvá třeba o 2 dny dýl než když by to bylo přes PPL.

Holaska 12před rokem
Doporučuji obchod

V pondělí večer jsem objednala, ve čtvrtek bylo zboží doma. Určitě budu nakupovat i nadále.

Davasek 83před rokem
Doporučuji obchod, ale...

I přes obavy díky negativním recenzím: - vše dorazilo v pořádku v požadované kvalitě, množství i stavu - vyřízení objednávky i doručení bylo rychlé. -možnost zakoupení,krmiv pro zvláštní potřebu zvířete.

Z mé strany žádné

Bitiba.czZobrazit reakci obchodu Bitiba.cz
evakalinovapřed rokem
Doporučuji obchod

vždy všechno přišlo v pořádku, zboží dle očekávání a popisu, rychle

Michal Bernardpřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Sortiment

Není možné zvolit si (v roce 2023!) dopravce (!?). I když vysloveně trváte na tom, že si už Českou poštu nepřejete (doručila zásilku o 10 dní později, lže o doručování atd.), stejně to zase pošlou poštou. Jako zákazník si chci dopravce vybrat, funguje to tak u 99,9 % eshopů. Proč ne v Bitiba, pane Kohoute?

Bitiba.czZobrazit reakci obchodu Bitiba.cz
Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Šířka sortimentu

Jednání zákaznického servisu, absolutní nekomunikace v případě že z jejich strany vznikne problém a vy tak čekáte 14 dní na podle nich poslaný balík, který však firmu neopustil. Mám vážně nemocnou kočku na specifické dietě a tak objednávám vždy raději s předstihem, ale tentokrát mi to firma BITIBA pěkně zavařila. Po me urgenci poslali zboží znovu - ovšem úplně jiné zboží a navíc mi znovu napalili poštovné které jsem měla původně zdarma. Tak jsem jim znovu volala, opět jsem byla ubezpečena, že odešlou správnou zásilku a ještě mi dají slevu. Ok, beru, přišlo mi potvrzení že zboží odesílají... Po pár hodinách mi přišel mail, že byla objednávka stornována, jelikož zboží není skladem?? Není to první problém s touto společností, takže je mi líto, ale absolutně nedoporučuji!

Bitiba.czZobrazit reakci obchodu Bitiba.cz
Vladena Bilapřed rokem
Nedoporučuji obchod

V minulých čtyřech letech všechny objednávky dodány v pořádku. Sice delší čekací doba, ale to se dá zvládnout. Poslední tři měsíce nebyla ani jedna dodávka zboží v pořádku. Nejdříve v kelímku s granulkama pro kočky chybělo 3/4 obsahu. V další chybělo 11 sáčků s granulemi na zuby, které jsou součástí 12ks v balení. Tudíž někdo vyndal obsah balení a mně poslal onen jeden sáček za cenu celého !! A další objednávka naprosto to samé! Tento obchod nedoporučuji a zde již objednávat nebudu.

Bitiba.czZobrazit reakci obchodu Bitiba.cz
Katka cekankapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Pokud objednane zbozi nemusite vracet, je to v poradku.

Nevyhovujici zbozi jsem vratila tentyz den po prevzeti zasilky. Penize nevraci a mam pocit, ze se kontaktuji s automatem, ktery odpovida stale stejne dokola na ruzne dotazy za ucelem, aby zakaznika odradili od jejich povinnosti vraceni penez. V zadnem pripade nedoporucuji

Bitiba.czZobrazit reakci obchodu Bitiba.cz
Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Přišlo poškozené zboží, které jsem měla poslat zpět, s tím, že mě bude poštovné ( 209,-) vráceno. Nevrátili nic. Víc nenakoupím.

Ivana Strublovapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Neochotný a neinformovaný operátor. Ani nedokázal určit, za jak dlouho mi vrátí peníze. Zboží mi vůbec nepřišlo. Prý to poškodil přepravce. Za mě už nikdy víc!!!

Jirina Kucharovapřed rokem
Doporučuji obchod

Široký výběr, rychlé dodání-přes kohokoliv, levné zboží, domluva pro telefonu v pohodě.

Jednou, asi v začátku, neposlali objednávku, protože čekali na zaplacení předem i když je u zákazníka napsáno dobírkou. Jsem nový zákazník, tak jsem pro jistotu platila až při dodání. Jinak žádný problém!!

Káťapřed rokem
Doporučuji obchod

-skvělé ceny -rychlé dodání -široký sortiment

-nic

Sona Mickovapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Vše ok. Zboží odpovídalo popisu. Kočička je nad mé očekávání také spokojená

Drobnisavcipřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Pochválit , vůbec nic, akorát doprava byla rychlá a bto je vše

Poslaly úplný hnůj a ne sušený ryby šproty sprostý prach na netu psali velikosti Rybáček 10/12 cenťaku...,tak vše je velikostí kolem 5 cenťaku a inač samí prach a bordel všeho možného, nedoporučuji a už nikdy více

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Granule vždycky dosli rychle.

V poslední době neustále vyprodané zboží .při nákupu uvedena cena,která se ale V pokladně zvedne,nechápu proč ,nákup je nad 1000 Kč.

Horak Martin 1před 2 lety
Nedoporučuji obchod

U nakupu vse ok

U vrácení zboží: Dnes je jiz 8 den od zaslani informace, ze moje zalezitost byla predana ucetnimu oddeleni a do 1-3 dnu mi vrati penize na ucet. Je to jiz 8 dnů! Kdy se opetovne dotazuji na moje penize! 3 tydny od predani zbozi dopravci. Vse strasne zdlouhave, komunikace šílená, jen naucene opakujici se fraze ale reseni zadne! NEDOPORUČUJI! V pripade reseni nejakych komplikaci se absolutne nedomluvite se zakaznickym centrem. Jen dokola veta: resime, predali jsme atd atd.....ale reseni zadne!

Anna Kosova 98před 2 lety
Doporučuji obchod

Kupovala jsem kapsičky pro kočky. Cena cca 600 Kč a ňake drobné. Ale chtějí pi mě zaplatit clo . 50 Kč. Má stim někdo zkušenost?

Petr Horňanpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Úplně vpoho. Objednávám několik let pro 12 koček za několik tisíc ve velkém a cz asi nemají konkurenci.

Nic

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Levnější zboží než na konkurenčním zoohitu Široký výběr Možnost dodání: poštou, PPL nebo balíkovna Platba: dobírkou, kartou, převodem předem Dlouhodobé slevové kupóny 3 % a 5 % Vždy naprostá spokojenost nejen se zbožím, které je vždy řádně zabaleno, ale také celkově s komunikací s e-shopem. Moc nerozumím těmto negativním recenzím .. Občas se protrhne krabice (ne obsah), když kurýr veze 30 kg steliva, ale nic, co by zboží znehodnotilo. Za mě tedy spokojenost už několik let :-).

Škoda, že slevový kupón na slevu 400 Kč se sbírá celkem dlouho, i když nakupuji vcelku často :-)

Beatricepřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost a vstřícnost. Rychlá reakce na reklamaci a vrácení peněz.

Poškozené zboží, které nutně musím objednat znova.

Doprava

Česká poštaPPL

Kontaktní údaje

Kategorie