Logo obchodu FACTCOOL CZ

FACTCOOL CZ

224 hodnocení

34 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Veronika Kadlecova 88před rokem
Nedoporučuji obchod

Dlouhá doba dodání, nikdy už si z tohoto obchodu neobjednám, stále čekám na zboží a mám obavy v jaké kvalitě přijde.

Terdetpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Naštěstí oproti jiným mi přišlo vždy vše správně.

Doprava a neskutečně dlouhé čekání. U objednávky psáno 6-8 prac.dni a přišlo po 14 prac.dnech. Momentálně zase čekám už 10 dni a to mělo být údajně opět 6-8.

Lenkapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Kvalita zboží, rychlost dodání, skvělá komunikace. Vše co bylo napsáno bylo stoprocentně splněno.

Vůbec nic.

Marcela Richterovápřed 2 lety
Doporučuji obchod

Koupila jsem si dvoje podzimní boty, a musím říct že spokojenost, za tu cenu super. Boty pohodlné a lehké. S dodáním taky nebyl problém, i když jsem čekala o den déle, volala jsem na linku, spojení proběhlo v pohodě, paní příjemná a vše dopadlo v pořádku. Za mě doporučuji.

Nic

Pavlapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Jsem nadšená. První nákup přes poštu. Vše v pořádku dorazilo. Vracela jsem přes poštu některé kousky zpět. Opět komunikace telefonem i po e-mailu velmi vstřícná. Peníze na účet dorazily obratem po doručení zboží zpět. Poťé jsem objevila výdejní místo v Plzni. Úžasné a milé dívčiny. Možnost objednat i více velikostí mě nadchla. Vždy jsem si z objednávky pár kousků vybrala. Zbývající zboží velice ochotně a s úsměvem opět zabalí a vrací zpět dodavateli. Platím jen to, co jsem si vybrala. Bonus - pravidelně přichází informace o stavu objednávky. Naprostá spokojenost a mohu doporučit.

Nic mě nezklamalo.

Mail 11 Mailpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic !!!

Nekompetentní operátorky na zákaznické lince : na dotaz proč nefunguje "Uplatnění slevového kuponu" dostanete odpověď, že určitě děláte něco špatně !!! Prostě b..ky ze Slovače ...

Michaela Susterovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

U první dlouhá doba dodání a druhé zboží jeste nedorazilo

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Nejhorší eshop,který snad existuje!!Zboží dodáno v menší velikosti. Odpor!!!Hrůza!!!

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Klamani zakaznika,zbozi vypada jinak nez na obrazku,velikosti nesedi,postovne nevraci,s timto obchodem skoncite v minusuTextil zapachal hnilobou,zrejme balen vlhky.. Pozor jsou to slovaci,muzou se na vas uplne vykaslat a nic s tim neudelate.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

První objednávka v tomto obchodě - vše sedělo, odpovídalo obrázku, materiál super.

Druhá objednávka - jiná barva, velikost XS je spíše M. Křivě sešitá trička + absolutně neodpovídají fotografiím. Materiál takový, ve kterém se za 2 min. zpotíte a už to z něho nikdy nevyperete .. včetně jejich "lehkých, letních šatů". Džíny .. asi největší záchvat smíchu .. bokové, skinny - tak u nich naopak velikost XS odpovídala velikosti XXXXS a navíc slečna, která by je mohla nosit musí mít aspoň 1,6 m dlouhé nohy, nebo se možná v dílně, při šití overalu nakonec rozmysleli. Takže vlastně asi z 10 věcí se dají nosit dvě bavlněná trička

Svetinsky Fpřed 2 lety
Doporučuji obchod

super ceny, kvalita lepší než jsem za tu cenu čekal (objednal jsem triko, trenky, ponožky, pásek).. přišlo to do 2 dnů.. vše odpovídá fotkám a popisu , nakoupím tu zas

nic

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Katastrofa. Objednala jsem si sukni a šaty. Obojí úplně jiná barva i vzhled. Vrácení taky problematické, takže nikdy už nenakoupím. Hnus.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

výběr zboží ceny

Objednala jsem si asi 10 ks oblečení, jelikož zde zrovna probíhala akce a ceny byly příznivé. Doba doručení celkem dodržena dle popisu u zboží, celkem tedy asi 11 dní. Objednala jsem si světle růžové plavky, domu mi přišly fialové fuchsiové, úplně jiná barva, přestože měly visačku ''pink'', půlku své objednávky jsem musela vrátit, jelikož zboží bylo opravdu v hrozné kvalitě či neodpovídalo právě barvě na fotce nebo vůbec nesedělo. Vracela jsem přes zásilkovnu a peníze mi byly vráceny asi do 16 dnů od odeslání balíku zpátky, znovu zde ale nejspíše už nenakoupím.

Janisitapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Dodání zboží

Naprosto nekvalitní výrobek,objednala jsem černé kalhoty slim střih přišli modré a navíc krivy střih.. každá nohavice jinak dlouhá a celé krive...už nikdy víc měli by jste zapracovat na kvalitě.

Luckapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Dodáno včas, jak bylo uvedeno na webu. Komunikace se zákaznický servisem velmi dobrá, hovory přijímají, paní na lince vstřícná a milá. Šaty sedí, byly za dobrou cenu, jinde bych je levněji neporidila.

Nic, jen možná fakt, že "dobírka" u tohoto obchodu ve výsledku znamená platbu předem. Původně, když kupuji na dobírku, tak platím kartou/mobilem na místě u terminálu v zásilkovne apod. Zde přijdete vyzvednout zboží, respektive v SMS se dozvíte, že musíte zaslat platbu a následně můžete zboží převzít z boxu. To je jediné menší minus.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

hlavně komunikace , při vrácení zboží se cukají vrátit peníze , už na ně čekám skoro měsíc a to jsem i několikrát urgovala. Na výpisu potvrzení z banky mi místo 69,-- Kč mi strhávají 124,-- Kč. Zboží bylo nekvalitní nešla bych v tom ani s odpadkama rozhodně tento obchod nedoporučuji

Olda Kaděrapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic !!! Ale, přece jenom nějaké plus. Velký výběr v mnoha barvách a dobrých střizích.

3x jsem objednal polokošili pod jejich označením barvy 5629. 3x mi přišla polokošile pod číslem barvy 5432!!! 3x jsem vrátil. Na základě telefonické dohody jsem 2x uvěřil, že je mohu obdržet požadovanou barvu. Marný boj. Po telefonické urgenci byli ochotni vrátit dopravné za vrácená trika. Domluva nemožná.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

-velmi špatná kvalita zboží, dlouho trvá vrácení peněz, účtují poplatek za vrácení

Zdeňka Spřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic.

Obchod absolutně nedoporučuji. Kvalita velmi špatná. Bez faktury, problémy s komunikací, na email neodpovídají. Už nikdy více

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Nic

Kvalita zboží hrozná,velikost vůbec nesedí.Pri reklamaci na velikost , neuznaná.Hodne špatná zkušenost ,už nikdy více zde nenakoupim a nedoporučuji obchod.Balik na reklamaci mě stál hříšné peníze a to mi nikdo nevrátí .Hrozba zkušenost.

Doprava

Česká pošta

Kontaktní údaje

Kategorie