Logo obchodu Parfumerie Douglas

Parfumerie Douglas

77 hodnocení

23 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Ludmila Vankovapřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Objednala jsem už dvakrát na eshopu. Vždy dárky. V první objednávce přišla látková dárková taštička, kterou někdo sešil svorkama ze sešívačky, dnes mi poslali lesk na rty, jehož krabička byla roztržená, zamaštěná, lesk uvnitř byl otevřený a víčko špinavé. Víckrát už neobjednám.

Radka Hpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Bohužel jsem koupila na kamenné prodejně parfém za 3150 Kč a za chvili jsem zjistila, ze na eshopu ho maji za necele dva tisíce! Když jsem chtela parfem vratit, tak jedine prý na věrnostní kartu, se kterou nejde nakupovat pres eshop. Zbozi lze take vyměnit v kamenne prodejne, bohuzel však cokoliv z kamene prodejny porovnate cenou na internetu, velmi prodělate. Uz nikdy vice u nich.

---před 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Parfém přišel rozbalený a na flakonu chybí název parfému. Nejspíš se nejedná o originál… na lince nikdo nezvedá, e-mail zatím bez odpovědi. Edit.:vráceno v parfumerii i prodavačka byla v šoku, co mi to přišlo. Flakon, ani barva neodpovídala. Z eshopu už nikdy víc, to si raději připlatím v prodejně.. ale už ne v Douglasu..

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Žádné

Bohužel s obchodem mám jen negativní zkušenosti. Začalo to nákupem v Olomouci, chtěla jsem od paní poradit s nákupem tvářenky a bronzeru. Cenově jsem se chtěla vejít do 1000,-. Paní mi poradila tvářenku 2v1, moc na mě neměla čas, v obchodě někoho okřikovala a když jsem chtěla poradit štětec, dala mi asi první který viděla. Platila jsem kolem 1000,-, ale až doma jsem zjistila že ten štětec stál pomalu více než tvářenka. Rozhodla jsem se, že tak drahý nepotřebuji a chtěla jsem ho vrátit. Peníze mi vrátili jen na dárkovou kartu. Pak jsem si vybrala na e-shopu kosmetiku, kterou jsem chtěla zaplatit dárkovou kartou. To ale samozřejmě nejde. Na e-shopu jde jen platba kartou a není tam možnost objednat na prodejnu a zaplatit tam. Tak jsem tedy šla na kamennou prodejnu a danou kosmetiku jsem si chtěla koupit tam, ale samozřejmě tam nic z toho nemají..takže si budu muset koupit něco co nepotřebuji, jen abych mohla použít nabitou dárkovou kartu…kdybych nemusela, už bych si v tomto obchodě nic nekoupila.

Zdena Elinor Adamipřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic.

Šok . Nikdy jsem se při koupi parfémů (nakupovala jsem dosud na letištích či v zahraničí) nezažila tak napříjemnou prodavačku. Dnes jsem si v prodejně an Smíchově zakoupila voňavku za 3.510,- Kč. Při placení se unuděná prodavačka (měla ukrajinský přízvuk) zeptala, zda mám firemní zákaznickou kartu. Odpověděla jsem že ne. Ušklíbla se a zeptala, zda budu chtít i nějaké krémy. S nabídkou neuspěla, zaplatila jsem, zboží mi nijak nezabalila, účtenku hodila na krabičku s parfémem a odvrátila se ode mě. Tak to už nechci zažívat!

80 Statekpřed rokem
Nedoporučuji obchod

V tomto obchodě už nikdy nic. Prodávající nepříjemné, neochotné. Hrůza.

Lenka P.před rokem
Nedoporučuji obchod

nic

po odstoupení od smlouvy a vrácení zboží ani po 17 dnech nevrátili peníze. Neustále se vymlouvají, že to prověří a nic. Tento eshop již nikdy

Zadakova Katerinapřed rokem
Nedoporučuji obchod

6.12.jsem vracela zboží, nešlo vyměnit, jen vrátit a objednat nové. Peníze nemám dodnes zpátky, dnes je 4.1.a jediné co mi dokáží říct, že je to na účetním oddělení a peníze mi přijdou každým dnem zpátky, od hovoru je to 15 dní a peníze nikde.

Jsem Novej Clovekpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Vždy jsem kupoval parfém z kamenného obchodu a nikdy neměl žádný problém. Bohužel u jiných firem. Poprvé a naposledy jsem si koupil něco tady, jelikož parfém za 3.000kč je fake a ani se neobtěžuje tvářit jako nějaký parfém, spíše jako olej na kterém si někdo udělal hranolky a nalil jej do flakonu. Udivuje mě, že tato prodejna ještě funguje a nikdo nepodal nějakou stížnost. Nikomu nedoporučuji kupovat ani zkoušet ostatní věci.

milan kastnerpřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Stránky obchodu, cena.

Obchod nezvládá evidentně zpracovat větší množství objednávek a ve chvíli, kdy vám vrátí platbu zpět, se nikdo neptá, proč se tak stalo. Komunikace je velmi, ale opravdu velmi špatná a majiteli bych doporučil rozšířit kapacity zaměstnanců. No a některé prostě vyrazit, protože jsou zde lidé, kteří na to totálně hází bobek. Zrušena objednávka za cca 4 tis. Komunikace 0. Dodám třeba tady pro Janičku, že kritika se týká internetového obchodu. Kamenná prodejna může být fajn, ale internetový obchod je někde na úrovni XXLLutz a ten je fakt na bobajz.

Petr Slezákpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Armani Acqua di Gioia set

Nevlídné Ukrajinky v obchodě, chybějící vzoreček, tak hlavně, že jsem si ho zaklikl, aspoň nebudou těm Oksánám smrdět ku...

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Parfem prisel pouzity

Ada 0510před rokem
Nedoporučuji obchod

Objednala jsem adventní kalendář, parfémy v něm jsou poloprázdné

K.P před rokem
Doporučuji obchod

Rychlost

Objednala jsem 4 parfémy , mrzí mě ,že k tomu nedali ani jednu taštičku jakoukoliv , parfémy jako dárek , musím zabalit a dát do jiné taštičky , ani vzorek neposlali nic . Přitom vím ,že jich mají víc než dost , jelikož jsem v parfumerii Douglas pracovala . 4 x parfém najednou a žádný dáreček to mě mrzí .

Uživatel Alenpřed rokem
Doporučuji obchod

dvě objednávky tři dny po sobě u obou rychlost dodání

Jani V.před rokem
Doporučuji obchod

Předně bych chtěla zdůraznit, že nechápu zdejší negativní reakce. Jsem moc ráda, že mě nakonec neodradily od nákupu, jelikož dnes mi přišel balíček s parfémem a jsem moc spokojená. Doba dodání byla luxusní a dostala jsem také slevu na další nákup. Takže za mě velká spokojenost : - )

Vůbec nic....

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic!

Při pokusu vrátit zboží z internetového obchodu nereagují na emaily a na zákaznickou linku se nedá dovolat. V kamenném obchodě Vám sdělí, že zboží z eshopu tam vrátit nelze!

Giovaninopřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

prodavaji fejky,v kamenne prodejne jsem zkousel armani absolu,protoze se mi vune libila objednal jsem ho,prekvapilo mne ze vune zakoupeneho vyrobku je uplne odlisna a barva daleko svetlejsi,uz si v budoucnu od nich neobjednam nic!

Jitule 100000před 2 lety
Doporučuji obchod

Vsechno v naprostém pořádku. Objednala jsem si sérum od Clinique. Zboží dorazilo rychle a ještě jsem dostala 4 větší vzorečky od Clinique v krásné kosmetické taštičce, vzorek parfému, slevy na další nákup apod. Takže za mě naprostá spokojenost. Tolik dárků jsem ani nečekala.

Nic

IvetCuppřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic. Snad jen ochotný personál při výběru produktů, ale dávají najevo, že jste pod úroveň a do tohoto obchodu nepatříte (i když to není pravda, jen nechodím zmalovaná jako klaun).

Cena produktu v kamenné prodejně. Za rtěnku jsem zaplatila přes 1tis., ale na webu ji mají s 20% slevou (cca 800) - což jsem bohužel zjistila až doma! Už nikdy víc.

Platba

Platba kartou (Master Card, VISA)Dobírka

Doprava

DPD CZPPL

Výdejní místa

Vlastní místa

Kontaktní údaje

Kategorie