Logo obchodu Parfumerie Douglas

Parfumerie Douglas

66 hodnocení

26 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Anna Sálovápřed 13 dny
Nedoporučuji obchod

Sleva 22 %, rychlé doručení

Jeden produkt poškrábaný, u druhého roztržená krabička. Mít to jako dárek pro někoho, tak se stydím. Dárkové balení spočívá v tom, že vám do balíku přihodí 2 papírové kapsy. Už nenakoupím.

Registrovaný uživatelpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

zboží dorazilo v pořádku

Nákup v Parfumerie Douglas už nikdy více! Zakoupené zboží jsem dle instrukcí vrátila, 20.8. jsem dostala potvrzení o tom, že vratka bude provedena v následujících dnech - to si představuji v řádu dní. Dnes je 13.9. a peníze stále ani po několika urgencích nebyly připsány na můj účet. Zajímalo by mě tedy, kdy v době okamžitých plateb mohu reálně očekávat vrácení mých peněz za zboží, které jsem dávno vrátila. Domnívala jsem se, že Douglas je renomovaná značka, ale jak vidno, na zákaznících jim vůbec nezáleží. Místo toho, aby mě kontaktoval někdo ze strany Douglas s vysvětlením nebo omluvou, proč k této situaci došlo, musím se sama opakovaně doptávat. Neurčitá komunikace, nic neříkající informace a snaha co nejrychleji ukončit telefonní hovor se mnou ze strany zákaznické linky Douglas je kapitola sama pro sebe. Chyba může nastat, ale očekávala bych jakoukoliv proaktivní reakci. Místo toho jsem dostala neurčité informace typu: Váš požadavek jsme předali na účetní oddělení apod. Na první pohled Douglas budí zdání něčeho, čím ve skutečnosti vůbec není, je to společnost, která si hraje na fajnovou parfumerii, ale je to jen naleštěná bída bez elementární slušnosti.

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Nedoporučuji!! Zakoupila jsem dva parfémy za cca 4000kc a oba voní tak 5min..... Velké zklamání!!!!

Registrovaný uživatelpřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji objednávat z e-shopu! Objednala jsem dárkové balení Paco Rabanne jako dárek. Plechová krabice poškrábaná, nedokážu si představit, co se s ní dělo, aby přišla v takovém stavu a nedokážu ani pochopit, jak mohl někdo zboží v takovém stavu odeslat zákazníkovi. Kolem dárkové krabice byl pouze pruh papíru, působí to na mě jakoby prošla rukama x lidí, tím pádem nemám ani důvěru v to, co je uvnitř. Místo dárku zklamání. Pokud můžete, vyhněte se tomuto e-shopu.

Tompřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Dobrý den, čtu zde samé negativné recenze až moc podobně se opakující, nechci si myslet, že by zde někdo takhle mohl očerňovat mezinárodní firmu s výborným hodnocením po celé Evropě. Na druhou stranu bych očekával, že DOUGLAS bude nějakým způsobem reagovat, minimálně k jednotlivým konkrétním hodnocením. Už tím je jednání fy v ČR dost neprofesionální. Zatím to tedy vypadá, že je pravda v recenzích....

Registrovaný uživatelpřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nákup na kamenné prodejně vždy v pořádku...

Dnes mi dorazil objednaný parfém z e-shopu, konkrétně Lancome Tresor 100ml, který dorazil ve flakónu bez loga, voní úplně jinak, a po chvilce je vůně pryč. Doslova ani 5min nevydrží... Po srovnání se stejným produktem zakoupeným na kamenné prodejně v ICI Paris je to jasný padělek. Nedoporučuji komukoliv zde nakupovat. Pokud už něco z Douglase chcete, zajděte si do kamenné prodejny...

Olga Krupiankovapřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlé doručení

Zakaznici je nezajimaji. Nakupuji roky, nikdy zadny problem. Dokud mi neposlali spatne zbozi. Poslala jsem 4 emaily, ze chci vymenu. Nikdy neodpovedeli. Jednou jsem mela zmeskany hovor, volala zpatky tyden, nikdy nezvedaji. Po 2 mesicich jsem dostala email, ze mi vrati penize. Odpovedela jsem, ze penize nechci, chci zbozi, cekam jiz 2 mesice, nutne ho potrebuji. Za par dni peníze byly na mem ucte, nikdo se nikdy neozval. Hruza! Nic podobneho jsem nikdy nezazila. Zadna komunikace. Nalakali mne na reklamu, koupila jsem 3 luxusni produkty, ale ten hlavni proste poslali spatne. Nezajem o klienty

BARUNKA REITEROVApřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Jen voda a to doslova

Lidi nekupujete!!!! Nevím jak je to mužné, ale rok a půl zpět velkém ok, ale ted jen voda prostě podvrh, nechápu

Mama Miapřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Klady žádné

Prodavaji Fejky za cenu Originálu .Reklamace neřeší .Nahlášeno na policii.Bylo by fajn kdyby se přidali další podvedení

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Absolutně žádné

V e-shopu mi přítel koupil vánoční dárek, ale pod stromečkem se konalo velké zklamání. Místo originálního Chanelu Madmoisele jsem dostala smradlavou červenou vodu v laciném flakónu. Na krabičce i flakónu chyběl výrobní batch code, což přítel netušil. Okamžitě jsme to řešili s podporou, upozornili jsme je na fake výrobek a chtěli jsme peníze zpět, protože přítel koupil voňavku ještě pro dceru. Z podpory se nám ozval arogantní pán, že měl za to, že prodává originály a peníze nevrátí. Bylo mu i jedno, že to nahlásíme policii, podá k tomu své vysvětlení a tím to pro něj končí. Evidentně tyto parfémy prodávají vědomě jak na běžícím pásu dle nespokojených recenzí na dosti serverech. Nedoporučuji a varuji před koupí!

Lubomír Vašutpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Problémy při reklamaci. Komunikovali do té doby, než jsem jim sdělila, jak chci vrátit peníze za vrácené zboží. Už je to více jak 14 dnů a peníze nikde. Telefonicky se nedovoláte. Nedoporučuji!

ABpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné.zklamani

parfém donesl Ježíšek. Zadig &Voltaire Her-bily Zklamání velké.voni 10 minut ..toto nemůže být original Manžel používá černý pánský a voni celý den

vojta Reslerpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Prodávají věci které nemají!!!

MGeciovapřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Strašný! Dostala jsem jako dárek parfem Yves Saint Laurent Black Opium Le Parfum a vůbec nemá žádnou výdrž. V kamenném obchodě stačily dva striky a vune byla krasne cítit. Tady jsem si dala asi 30 střiku a vůbec nic. Žádná výdrž, žádná omamna vůně nic. Jsem zklama, zase jen vyhozené peníze z okna.

Zdenka Dennypřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Objednávám už 3 rok vždy to bylo v pořádku a letos jsem objednala 4 parfemy 2x dior vůbec nemá vůbec žádnou výdrž po půl hodině není nic cítit a to ani z oblečení či vlasů vždy je tento parfém citit až do dalsiho dne a na oblečení týdny tyto parfémy mě připadají jak levné fejky které mě stáli 7000 ještě nevím jaké budou další 2 zbylé které jsem darovala jako dárek za mě hrozné zklamání za mě fejky

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Přišel objednaný výrobek. Uau!

Slibovali dárkové balení zdarma. Proto jsem také objednal parfém u nich, ačkoliv se dal jinde koupit o cca 600,- Kč levněji. Místo dárkového balení přišla papírková obálka s logem obchodu, do které se parfém ani nevejde a je hnusná. Ptal jsem se mailem 29.11., jestli na mě s balením nezapomněli. Bez odpovědi. Pak jsem se ptal znovu 6.12., opět bez odpovědi. Zákazníka mají na salámu a já ani má žena už tam v životě nic nekoupíme.

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zhola nic.

Objednala jsem si Chanel 5,ale je to všechno jen né Chanel EdP.Krutý podvod za 2600,- Kč.Upřímně varuji

Janapřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nabídka zboží, které není v jiných drogeriích běžné.

Dvakrát jsem si z e-shopu objednala a zaplatila zboží v akční ceně a obě objednávky byly po třech dnech stornovány z důvodu již vyprodaného zboží.

Registrovaný uživatelpřed 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

Výběr a občas dobrá akce...

E-shop nedoporučuji. Měla jsem 2 objednávky během roku, v obou poškozené zboží. Na email nejsou schopni zareagovat do 24hodin.

Lea Anderlovápřed 11 měsíci
Doporučuji obchod

Prodačku v Letňanech.Perfektni přístup k zákazníkovi.Na vizitce bylo jméno Olena.Více takových zaměstnanců přeji a děkuji za ochotu,Lea

INic

Platba

Platba kartou (Master Card, VISA)Dobírka

Doprava

DPD CZPPL

Výdejní místa

Vlastní místa

Kontaktní údaje